32 év után bocsánatot kért a Miss America Vanessa Williamstől

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
választás Vanessa Williams szépségkirálynő Miss America verseny bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb későn, mint soha. Az első afroamerikai szépségkirálynő, Vanessa Williams hosszú évtizedek után visszatért a Miss America verseny színpadára, miután a vezérigazgató, Sam Haskell elnézését kérte az elmúlt időszak történéseiért.

Vanessa Williamst 1983-ban választották a Miss America győztesévé, így ő lett az első színesbőrű szépségkirálynő a verseny történetében.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Mindössze 10 hónapig birtokolhatta a címet, a Penthouse magazin ugyanis ez időtájt jelentetett meg engedélye nélkül egy róla készült meztelen fotósorozatot. A kirobbanó botrány miatt Vanessának le kellett mondania címéről.

A színésznői és énekesnői karrierbe fogó szépségkirálynő vasárnap este azonban újra a Miss America színpadán állhatott: Sam Haskell a 2016-os Miss America versenye előtt kért bocsánatot Vanessától a nyilvánosság előtt.

8 sztár, akiknek jót tett az idő

Miközben minden kozmetikai és plasztikai hirdetés azt sugallja, hogy konzerváljuk magunkat a huszonéves állapotunkban, érdemes megnézni a negyvenes éveikben járó hírességeket. Az odafigyelés szükséges, a ráncokon görcsölni viszont nem szabad. A Life.hu itt mutatott be nyolc olyan sztárt, akik klasszisokkal jobban néznek ki, mint 12-15 évvel korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.