Jáksó László hajszakértő lett - elárulta, neki mi jön be

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz -
frizura hajvágás haj Heti Hetes Jáksó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó László zsűritag lett egy hajversenyen. A rádiós és televíziós műsorvezető barátja, Hajas László felkérésére vett részt az eseményen, a Life.hu-nak pedig elárulta, mennyire fontos a megfelelő frizura, legyen szó saját magáról vagy az ellenkező nem képviselőiről.

,,Nagyon vékonyszálú hajam van, így elég nehéz vele bármit kezdeni. Fiatalkoromban úgy gondoltam, a hosszú hajjal kevesebb baj van, a tablóképemen például elég viccesen festek ilyen frizurával. 17 éve, amikor bekerültem a Heti Hetesbe, megismerkedtem Hajas Lászlóval, akinek kellett jópár perc, mire feleszmélt, hogy valami tévében is viselhető frizurát kellene kitalálnia nekem. Ekkor tértem át a rövid hajra, ami nagyon bevált" – mesélte Jáksó.

Forrás: Jáksó László, rtlklub.sajtoklub.tv/Jacint Halasz

A rádiós nem fél megmondani a véleményét, így kíváncsiak voltunk arra is, ha megnéz egy nőt, számára mennyire fontos a frizura. Jáksó László szerint ez nála nem elsődleges szempont, mert nem a hajra koncentrál, ha meglát egy nőt. ,,Én mindig az arcot figyelem, és utána jutok el oda, hogy mennyire van összhangban a frizurával. Azt pedig csak ez után veszem észre, ha egyáltalán mondjuk nagy melle is van egy nőnek..." – mondta mosolyogva az újdonsült hajszakértő.

Kiszakadt estélyi, elszabadult mellbimbó - a sztárok legkínosabb bakijai a vörös szőnyegen 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20150914-hayley-atwell-doutzen-kroes-behati-prinsloo-villantott-a-voros-szonyegen.htmlHiába segíti a filmcsillagokat stylistok és szépítészek hada, a ruhabakikat ők sem mindig tudják elkerülni. Vannak persze szándékos villantások, de előfordul olyan is, hogy teljesen véletlenül kerül valaki kínos helyzetbe. Bár ők tudják, hogy ilyenkor is mosolyogni kell, azért érdemes megnézni, hogyan viselik a kellemetlen perceket...Trend--Hatalmasat esett a kifutón Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20150913-hatalmasat-esett-a-kifuton-candice-swanepoel-a-givenchy-bemutaton.htmlNem elég, hogy a Givenchy show-ra rémesre sminkelték a világszép modell szemöldökét, Candice még hatalmasat is esett a bemutatón. Trend--II. Erzsébet, a színek királynője - ő aztán mindent kipróbált!http://www.life.hu/trend/20150908-egyesult-kiralysag-erzsebet-kiralyno-uralkodasi-rekordot-dont.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára!Trend--Bázis, a smink adu ásza - használd bátran!http://www.life.hu/trend/20150908-bazisok-smink-ala-larion-oscar-elmondja-hogyan-kell-hasznalni.htmlEgyre népszerűbbek a smink alá szánt báziskrémek, amelyek segítségével sokkal tartósabb lesz a smink. Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan érdemes őket használni!TrendThinkstockFémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstockHercegnőnek öltöztek a világsztárok a 72. Velencei Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150903-72-velencei-filmfesztival-ott-volt-alessandra-ambrosio-diane-kruger.htmlMegkezdődött a 72. Velencei Filmfesztivál, a színésznők pedig láthatóan élvezik az európai vörös szőnyeges eseményt. A legtöbben elővették királynői énjüket is - mutatjuk, ki miben hódított!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.