Miss World menyasszonyi ruha dekoltázs szépségkirálynő menyasszony Kulcsár Edina villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő egy csodaszép eskövői ruhakölteményben tündökölt, mely dekoltázsába is bepillantást engedett.

Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye menyasszonyi ruhafotózáson járt. A királynő remekül mutatott a hófehér ruhakölteményben, amelyből szexi dekoltázsa is kivillant. Edina esküvője ugyan ugrott, amikor királynővé választották, de talán hamarosan elérkezik az idő, amikor az oltár elé állhat és felveheti az általa választott menyasszonyi ruhát.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Palmer Izsák morbid poént tolt a Mokkábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150915-palmer-izsak-a-tv2-rising-star-enekese-halalhirrel-poenkodott-a-mokkaban.htmlMegfagyott a levegő a TV2 stúdiójában, amikor az énekes kijelentette, hogy elhunyt a Rising Star egyik énekesnője.TV + Sztárok--Szőke Zoltán: "Megszoktam, hogy Berényi Miklós vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150915-szoke-zoltan-megszokta-hogy-berenyi-miklos.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Szőke Zoltánt, az ország Berényi Miklósát faggatta az RTL Klub 18. születésnapi partiján.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIstenes Bence: "Simán elmentem volna"http://www.life.hu/sztarok/20150915-istenes-bence-a-vigyel-el-cimu-musorban-szerelemdoktort-jatszik.htmlIstenes Bencét a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre és az új, párválasztó műsora kapcsán többek közt arról faggatta, szerepelne-e egy ilyen produkcióban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHárom nap alatt kétszer rabolták ki Kárász Robithttp://www.life.hu/sztarok/20150915-karasz-robert-mozijat-harom-nap-alatt-ketszer-raboltak-ki.htmlNagy kár érte a TV2 műsorvezetőjét, akinek szívügye a Vörösmarty mozi újjáélesztése. A kulturális centrummá alakuló helységet az elmúlt napokban azonban kétszer is kirabolták.TV + Sztárok--Nyolc testőr kísérte szombati fellépésén Kis Grófóthttp://www.life.hu/sztarok/20150914-kis-grofot-mulatos-enekest-nyolc-sofor-kiserte-le-szombat-esti-koncertjerol.htmlHatalmas, izmos testőrök gyűrőjében hagyta el a színpadot az énekes egy retro buli után.TV + Sztárok--Elhagyta kislányát Kunovics Katinka, elhajózotthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-elhagyta-kislanyat-kunovics-katinka-elhajozott-hogy-penzt-keressen.htmlKunovics Katinka másfél évvel korábban adott életet kislányának, Katinkának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője kénytelen volt hosszú hónapokra édesanyjára bízni a másfél éves gyereket, hogy anyagi biztonságot teremtsen családja számára. Szomorú szívvel elhajózott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.