10 mondat, amely tuti elhangzik tőled a ruhádról, amit a barátnőd esküvőjére vettél

ruhapróba esküvő Para barátnő tippek öltözködés ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen biztosan te is belefutottál már az esküvői ruha-parába, csak éppen a másik oldalról. Habár nem illik túlragyogni a menyasszonyt élete nagy eseményén, azért jól eső érzés, ha egy dögös szettben tündökölhetsz az esküvőn. Azonban hosszú, ruhapróbákkal, vívódással teli út vezet a nagy napig.

1. A meghívó megérkezésekor: „Csodálatos! Még egy ok, hogy új ruhát vegyek.”

2. Öt hónappal a nagy nap előtt: „A bevásárlás istenei velem vannak, nagyszerű, tökéleteset választottam!”

3. Egy héttel az esküvő előtt: „Mégis hova tettem a szemem? Mire gondoltam, miközben ezt a förmedvényt megvettem? Sehogy sem áll rajtam.”

Forrás: Youtube

4. Öt nappal az esemény előtt: "Végülis nem olyan rossz, de inkább felveszek egy régebbi, jól bevált darabot. Még pénzt is takarítok meg azzal, ha nem veszek újat. Így lesz a legjobb.”

5. Négy nappal az esküvő előtt: "Nem tudom elhinni, hogy valaha azt gondoltam, hogy van egy normális göncöm itthon. Borzalmas, utálom a ruháimat. Még a koszorúslányok is túl fognak ragyogni.”

6. Két nap múlva esküvő: „Eddig csak a kirakatokat néztem. Na jó, bemegyek a legelső áruházba és választok valami egyszerűt. Csak ne legyen fehér, de mi van akkor, ha a násznépből valakinek pont ugyanolyan lesz?”

7. Aznap, az áruházban, miközben a bankkártyádat húzza le a pénztáros: „Oké, elköltöttem egy csomó pénzt az új darabra, de indokoltan, hiszen máskor is megyek majd esküvőre.”

8. Egy nappal az esküvő előtt: „Akkor most veszek egy cipőt, ami tökéletesen passzol a ruhámhoz. Muszáj, mi mást tehetnék!?”

9. Az esküvő napján: „Azta, de jól nézek ki!” – mondom én. „Hú, de dögös vagy” – mondják mások.

10. Egy nappal az esküvőt követően: „Mesés darabot választottam, de több esküvővel kapcsolatos kiadást már nem engedhetek meg magamnak!” – gondolod, miközben épp a legközelebbi ruhaüzletbe tartasz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.