Liptai Claudia visszaugrott a '80-as évekbe

frizura haj Liptai Claudia '80-as évek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia divat-időutazást tett. Egészen a '80-as évekig suhant vissza egy fotó erejéig.

Nemrég rövid, platinaszőke hajra váltott Liptai Claudia. "Az is az én egyéniségemhez passzol, hogy mindig máshogy nézek ki, kaméleon vagyok. Minden évben egyszerűen megunom magamat, és meg akarok újulni" - indokolta meg döntését a csinos műsorvezető.

Melyik áll a legjobban Claudiának?

Liptai Claudia a göndör, vöröstől a hosszú barnáig mindenféle frizurát kipróbált már. Szerinted melyik áll neki a legjobban? Szavazz!

Ma az Instagramra feltöltött fotóján épp úgy fest, mint egy '80-as évekbeli díva.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia
David Hasselhoff plus size modell lánya duci nőknek szervez fesztiválthttp://www.life.hu/trend/20150924-hayley-david-hasselhoff-plus-size-modell-lanya-fesztivalt-szervez-a-telt-noknek.htmlHayley, aki 14 évesen kezdte a szakmát, már elismert plus size modell. A lány rendszeresen kiáll azért, hogy a szépség fogalmának XX. századi értelmezését végre elvessék az emberek, és sokkal tágabb kategóriában gondolkozzanak, amikor az esztétikumról van szó. Trend--Ombre másképp, hullámos bubi és a többiek - bemutatjuk 2015 őszének legmenőbb frizuráithttp://www.life.hu/trend/20150921-oszi-frizurak-festes-vagas-vadon-zoltan-mesterfodrasz-tippjei.htmlIdén ősszel divatos még az ombre hajfestés? Most már azok is bubit vágatnak, akik eddig tartózkodtak tőle? Milyen színek hódítanak az új szezonban? Vadon Zolit, a Life.hu hajszobrászátkérdeztük az új frizuratrendekről. Izgalmasak lesznek, efelől semmi kétség! TrendThinkstockRá sem lehet ismerni! Megöregedett Colin Firthhttp://www.life.hu/trend/20150923-colin-firth-brit-szinesz-megoregedett-es-alig-lehet-raismerni.htmlNem kíméli az idő vasfoga a brit sármőrt sem, aki a minap londoni divathét egyik partiján tette tiszteletét. Trend--Hét hónapos terhesen is vadmacska akar lenni Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150922-kim-kardashian-het-honapos-terhesen-is-vadmacska-akar-lenni.htmlMár a hetedik hónapba jár, de ruhatára most sem igazán kismamás – még mindig a domina- és vadmacskaszerkókat erőlteti a celebnő. Trend--A mai nap pucsítása Mihalik Enikőéhttp://www.life.hu/trend/20150922-mihalik-eniko-modell-es-baratnoi-madonna-koncertje-elott-pucsitottak.htmlA magyar modell és barátnői Madonna koncertjére készülődve álltak össze egy popsi-szelfihez, ami elég jól sikerült. Trend--Micsoda átalakulás! Horváth Éva szőkére váltotthttp://www.life.hu/trend/20150922-horvath-eva-uj-stilusra-valtott-es-teljesen-beszokult.htmlA gyönyörű műsorvezető már egy ideje nem változtatott a frizuráján, de az ősz beköszöntével úgy érezte, ideje megújulni. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.