Dögös szépségből plasztikszörnnyé lett Catherine Zeta-Jones

Forrás: Northfoto, AFP -
plasztikai műtét Catherine Zeta-Jones Michael Douglas Chicago Seherezádé szépészeti beavatkozás plasztikai sebész Zorro álarca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember 25-én ünnepli 47. születésnapját Michael Douglas felesége – ugyanazon a napon, mint híres férje. 25 év korkülönbség ide vagy oda, a sztárpár immár 15 éve kitart egymás mellett, és nagyjából ugyanennyi ideje hódolnak mindketten a plasztikai sebészet szenvedélyének.

Catherine Zeta-Jones színésznői pályafutása nagyjából a kilencvenes években indult a Seherezádé című film főszerepével, és ha hinni lehet a külföldi lapoknak, nagyjából ugyanennyi ideje rendszeresen látogatja a plasztikai sebészeket. Az eredmény magáért beszél:

Forrás: Northfoto, AFP

A Zorro álarca és a Chicago színésznője, aki korábban őszintén vallott mániás depressziójáról, nem tétlenkedett a két kép készülte között. Nem csupán a melleit nagyobbíttatta meg, hanem az arcát is teljesen átszabatta: hála a rengeteg botoxkezelésnek, arcfelvarrásnak és szemhéjműtétnek, Catherine-re rá sem lehet ismerni a közel 20 évvel ezelőtt róla készült képeken.

Szerinted érdemes volt sebészkés alá feküdnie Catherine Zeta-Jonesnak?

A plasztikai műtétek megszállottja lett a transznemű nő – az eredmény sokkolóhttp://www.life.hu/trend/20140912-a-transznemu-tatiana-williams-a-plasztikai-mutetek-megszallottja-lett-hatalmas-feneke-van.htmlA transznemű Tatiana Williams műtétek és injekciók százaival próbálta elérni, hogy olyan teste legyen, mint Kim Kardashiannak vagy Nicki Minajnak. Az eredetileg fiúnak született Tatiana az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozások megszállottja lett.Trend--Így shoppingol Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/trend/20150717-catherine-zeta-jones-spanyolorszagban-tartott-csajos-napot.htmlA gyönyörű hollywoodi szépség megmutatta, hogyan is néz ki egy igazi csajos kiruccanás a városban.TrendOrigoEzért nem pálya a plasztikai műtét George Clooney-nakhttp://www.life.hu/trend/20150528-george-clooney-ezert-nem-akar-plasztikai-mutetet.htmlGeorge Clooney-nak tényleg jól állnak az évek, és esze ágában sincs felvenni a harcot ellenük. Most elárulta, miért.Trend--Micsoda nő! Catherine Zeta-Jones 45 évesen is meseszéphttp://www.life.hu/trend/20150709-catherine-zeta-jones-szineszno-45-evesen-is-meseszep.htmlAz új Marvel film, az Ant-Man premierjén jelent meg a gyönyörű színésznő, aki tündökletesen nézett ki csillogó, lábait megvillantó ruhájában.Trend--Plasztikai műtéten esett át ÉNB Ritahttp://www.life.hu/trend/20140821-rita-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-plasztikai-muteten-esett-at-megmutottek-az-orrat.htmlNem volt elégedett az orrával, ezért kés alá feküdt az Éjjel-Nappal Budapest Ritája.TrendRTLKLUB23 plasztikai műtétet vállalt a férfi, hogy Supermanre hasonlítsonhttp://www.life.hu/trend/20150630-herbert-chavezen-huszonharom-plasztikai-mutetet-hajtottak-vegre-mert-ugy-szeretne-kinezni-mint.htmlHerbert Chavez a plasztikai műtétek rabjává vált, amióta elhatározta, úgy szeretne kinézni, mint Clark Kent.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.