Jennifer Lawrence platinaszőkére váltott

Forrás: Northfoto -
frizura Jennifer Lawrence szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új filmje kedvéért übervilágos hajat festetett magának az Éhezők viadala sztárja, Jennifer Lawrence. 

Jennifer Lawrence legújabb filmje, a Passengers című sci-fi már forog, ennek kedvéért platinaszőkére festette tincseit a színésznő. Filmbeli partnere a szexivé fogyott és edzett Chris Pratt lesz.

A filmsztárt lesifotósok kapták lencsevégre, amint T-rexes kéztartással, összefogott hajjal sétálgat. Neked hogy tetszik a színváltás?

Jól áll ez a haj Jennifernek?

Forrás: Northfoto

Demcsák Zsuzsa hajára vágynak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20150925-demcsak-zsuzsa-hajara-vagynak-a-nok.htmlKatalin hercegnő új frizurája kapcsán Hajas László érkezett a Mokka stúdiójába. Kiderült, nem csak a stílushercegnő frizuráját kérik a hölgyek... TrendFotó: Szabó Gábor - OrigoAz ott árnyék vagy bajuszka? Íme, Kendall Jenner smink nélküli arcahttp://www.life.hu/trend/20150925-igy-fest-kendall-jenner-smink-nelkul.htmlA nemet váltott Caitlyn (leánykori nevén Bruce) Jenner nagyobbik lánya, Kendall arról beszélt a Keeping Up With The Kardashians című sorozat előzetesében, hogy nehéz elengednie az "apafigurát". Azonban nem ez a legizgalmasabb a kis videóban. Trend--Bundában fetreng a gigamellű és állapotos Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20150925-kim-kardashian-bundaban-fetrengos-cicivillantos-keppel-nosztalgiazik.htmlA hetedik hónapban lévő celebnő mostanában régi fotókkal nosztalgiázik. Vajon már túl terhesnek érzi magát ahhoz, hogy friss fotókat töltsön fel magáról? Trend--Nem ismerünk rá a szakáll nélküli Leonardo DiCapriórahttp://www.life.hu/trend/20150924-leonardo-dicaprio-szinesz-megvalt-szakallatol-es-10-evet-fiatalodott.htmlMár kezdtük megszokni Leót és a szinte már hozzánőtt szakállát, a világsztár azonban a minap frissen nyírt borostával jelent meg New York-i konferencián. TrendAFPFekete csipkében mutatta meg kebleit Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20150924-jennifer-lopez-enekesno-fekete-csipkeben-pozolt.htmlAz énekesnő nagyon szeretheti rajongóit, hogy ilyen dögös képpel lepte meg őket Instagram-oldalán. Trend--Pocakosan, ruha nélkül - ízléses vagy felháborító?http://www.life.hu/trend/20150925-szinesznok-modellek-amik-allapotosan-fotozkodtak-ruha-nelkul.htmlÉvtizedekkel ezelőtt Demi Moore ott volt az elsők között, akik meztelen, pocakos terhesfotókkal botránkoztatták meg a világot. A sztárok körében azóta is népszerű dolog nagy pocakkal, meztelenül vagy minimális mennyiségű ruhában a címlapra kerülni, a vélemények azonben ezekről a jellegű képekről igencsak megoszlanak. Az utóbbi napokban Pirner Alma gyönyörű, ámde igencsak erotikus képei kavartak vihart itthon, ezért összeszedtük néhány olyan hírességet, akik bizony bevállalták még a szexi terhesfotókat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.