Bundában fetreng a gigamellű és állapotos Kim Kardashian

Forrás: Instagarm/ Kim Kardashian -
Giuseppe Zanotti nosztalgia Givenchy kim kardashian terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetedik hónapban lévő celebnő mostanában régi fotókkal nosztalgiázik. Vajon már túl terhesnek érzi magát ahhoz, hogy friss fotókat töltsön fel magáról?

Legfrissebb Instagram-fotóin Kim Kardashian meglepően vékony. A nosztalgiázó fotók közé a sóderben fetrengő, botrányos sorozat egy-két gyöngyszeme is kikerült, az új kedvencünk azonban az a kép, ami 3 hónapos terhesen készült a hatalmas cicikkel megáldott Kimről.

Forrás: Instagarm/ Kim Kardashian

A híresség Guizeppe Zanotti szandálban és Givenchy bundában élvezi a napsütést. Mivel ezt a két kiegészítőt leszámítva teljesen pucéran fekszik egy ágyon, a képet mégis tekintélyes nagyságú keblei viszik el, amiket kezei közé szorítva tesz még méretesebbé.

Uhh! Kim Kardashianná operáltatta magát egy transznemű férfi

A szuperfanatikus transznemű Kim Kardashian, aki 30 millió forintot költött az átalakító műtétekre, most már csak abban reménykedik, hogy ezzel a külsővel megtalálja a saját Kanye West-jét is. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.