Kulcsár Edinra a füstösre, Tolvai Reni a cicásra esküszik

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
kép fotó szelfi Kulcsár Edina füstös szem sminkelés Tolvai Renáta Tolvai Reni cicaszem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy szépségkirálynő és egy gyönyörű énekesnő együtt szelfizik, abból csakis valami igazán szemet gyönyörködtető kép születhet.

Kulcsár Edina Instagram oldalán osztotta meg Tolvai Renivel készült közös képét, amelyen szerintünk mindketten elragadóan néznek ki: Edinának még mindig jól állnak a füstösre sminkelt szemek, Reni tusvonala pedig szépen kiemeli az énekesnő tekintetét.

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

Edina és Reni már gyakorlott fotópartnerek: annak idején a Balaton Soundon álltak össze egy fotó erejéig, előtte pedig együtt vetkőztek le egy szál fehérneműre.

Két klasszikus újragondolva: így sminkelj 2015-ben!

Nincs klasszikusabb szemfestési technika a cicaszemnél és a füstös tekintetnél. A Life.hu korábban itt mutatta meg, hogyan készül a trendi tusvonal 2015-ben, itt pedig abba avattunk be, hogyan dobhatod fel tekinteted a füstös szemsmink egy újragondolt változatával.
Hova lehet még fokozni Tolvai Reni sminkjét? Óriásszemekkel is álomszép!http://www.life.hu/trend/20150823-hova-lehet-meg-fokozni-tolvai-reni-sminkjet-mindenhogy-alomszep.htmlKállay-Saunders András párja gyönyörű énekhangja mellett merész sminkjeivel is igyekszik felhívni magára a figyelmet. Most ismét sikerült neki.Trend--Sarka Katát elbűvölte a smink nélküli Kulcsár Edina http://www.life.hu/trend/20150921-sarka-kata-egy-smink-nelkuli-fotot-toltott-fel-a-vilag-masodik-legszebb-lanyarol-kulcsar-edinarol.htmlA Life.hu sztárszerzője nem fukarkodik a dicséretekkel. Ha valaki szép, azt bátran megjegyzi. Most a smink nélküli Kulcsár Edina zsebelhetett be tőle elismerő szavakat. TrendOrigoTolvai Reni bikiniben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/trend/20150913-tolvai-reni-enekesno-szexi-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlA sztárok búcsúznak a nyártól, és szerencsénkre ezt szexi bikinis fotókkal teszik. Természetesen az énekesnő sem maradhatott ki a dologból. Trend--Kulcsár Edina nagyon kiakadt: Egy rosszakarója tett keresztbe nekihttp://www.life.hu/sztarok/20150918-kulcsar-edinaval-kiszurt-egy-rosszakaroja.htmlKellemetlen dologgal kellett szembesülnie a minap a gyönyörű Kulcsár Edinának, akinek minden bizonnyal egy rosszakarója tett keresztbe. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTolvai Reni nem számított eljegyzésre: Szerinte András még nem áll készenhttp://www.life.hu/intim/20150919-tolvai-reni-nem-szamitott-eljegyzesre-a-ciprusi-nyaralason-zerine-andras-meg-nem-all-keszen.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Cipruson nyaralt a Megasztár álompárja, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni. Hazaérkezésük után az énekesnő az Aktív kamerája előtt vallott érzelmeiről és a kapcsolatukról.Intim--Kulcsár Edina becsavarodott – érdekes fizurát villantott a szépséghttp://www.life.hu/trend/20150913-kulcsar-edina-szepsegkiralno-erdekes-fizurat-villantott-a-haja-teljesen-becsavarodott.htmlA szépségkirálynő fellépésre indult, előtte azonban belőtte a séróját és megmutatta, milyen, amikor a gyönyörű hajkoronája félkész állapotban van.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.