Micsoda klassz fotón pózol Liptai Claudia

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
frizura haj Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esőáztatta ablakban szelfizett a TV2 műsorvezetője. Az eredmény egészen jó kis fotó lett. 

Claudia nemrégiben szabadult meg hosszú fürtjeitől. A változás megosztotta a közvélememényt, ő pedig elárulta, miért vágtott magának rövid frizurát.

"A munkám is olyan, hogy adja magát, hogy kreatívabb legyek, és változzak. Unom, hogy mindig ugyanazt az arcot lássam" – nyilatkozta a csinos műsorvezető, akinek lánya, Panka kicsit elégedetlenkedett új fizimiskájával. Neki ugyanis leginkább hosszú hajjal tetszik az édesanyja. Nos, az alábbi fotó szerintünk őt is meggyőzi.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Hű! Egyre jobb nő Görög Zitahttp://www.life.hu/trend/20150919-gorog-zita-egy-forgatasrol-posztolt-fotokat-facebookjara.htmlEgy forgatásról töltött fel fotókat a Facebookjára Görög Zita. A Megasztár egykori műsorvezetője 2 gyerek után is igazi bombázó. Trend--Liptai Claudia: "Hajhisztérika vagyok"http://www.life.hu/trend/20150919-liptai-claudia-rovidre-vagatta-a-hajat-es-platinaszoke-lett-most-a-fodraszaval-allt-kamerak-ele.htmlAhogy már megírtuk és meg is mutattuk, rövid hajra és platinaszőke hajszínre váltott Liptai Claudia. Most elárulta, hogy először csak egy kicsit vágatott a tincseiből, ezt követően lett egészen rövid. Elmondta, a fodrásza is megdöbbent. TrendFotó: Margitay Klára/Life.hu40 éves lett Molnár Anikó - Széles mosollyal és bombaalakkal ünnepelthttp://www.life.hu/trend/20150919-40-eves-lett-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-es-valovilag-szereplo.htmlHogy telik az idő! Ha nem látjuk Anikó fotóit a Facebookon, biztosan nem gondoljuk, hogy már 40 éves.Trend--Monokinire vetkőzött Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/trend/20150815-monokinire-vetkozott-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanak-enekesnoje.htmlA minap dögös dekoltázsával örvendeztette meg követőit Bencsik Tamara, most azonban ennél is tovább ment. Meg is mutatjuk. TrendOrigoRövidre vágatta haját Tóth Gabi - Igazi kaméleonhttp://www.life.hu/trend/20150804-rovidre-vagatta-hajat-toth-gabi.htmlFodrásznál járt Tóth Gabi, majd az eredményt azon nyomban meg is mutatta az Instagramon követőinek. Fotó: Margitay Klára/Life.humiddleon21641443Trend--Szexi fotók készültek az egykori szépségkirálynőrőlhttp://www.life.hu/trend/20150516-szexi-fotok-keszultek-az-egykori-szepsegkiralynorol-kovacs-alexandrarol.htmlA volt szépségkirálynő, Kovács Alexandra kirobbanó formában van, így nem is csoda, hogy sokszor hívják modellkedni. Legutóbb éppen egy erőműben pózolt igencsak kevés ruhában. Mindemellett pedig fitneszmodell világbajnokságra készül.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.