Upsz! Így fest Dannii Minouge smink nélkül, szőke fürtökkel

Forrás: Instagram / Dannii Minouge -
fashion week fotó Dannii Minouge haj smink nélkül szőke szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Dannii Minouge a következő X-Factor szériára készül. 

Instagramján osztotta meg rajongóival azt a fotót, amelyen smink nélkül pózol a nagyszerű, ausztrál énekesnő. De ez még nem minden: korábbi, középbarna fürtjeit ezúttal kivilágosíttatta, és immár szőke tincsekkel hódít.

Forrás: Instagram / Dannii Minouge

Kristályokkal díszített hálóban partizott Nicki Minaj http://www.life.hu/trend/20150926-kristalyokkal-diszitett-haloban-partizott-nicki-minaj-a-milanoi-divathet-utani-partin.htmlHogy néz ki már megint Nicki Minaj? Nem csalódtunk az énekesnőben.Trend--Gyönyörű menyasszony lett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20150926-gyonyoru-menyasszony-lett-szabo-zsofi-egy-fotozas-kedveert-lovas-menyasszony-lett.htmlCsoda szép menyasszonyi ruhában fotózták Szabó Zsófit. És még egy paripa is előkerült. Trend--Angelina Jolie mellbimbói kiszúrják a szemünket - pedig éppen egy miniszterelnökkel tárgyalhttp://www.life.hu/trend/20150926-angelia-jolie-mellbimboi-kiszurjak-a-szemunket-eppen-a-kambodzsai-miniszterelnokkel-targyal.htmlA kambodzsai miniszterelnökkel tárgyalt Angelina Jolie a legújabb filmjéről, amely a vörös khmerek rémuralmáról szól. A témáról azonban sikerült igen hamar elterelnie a figyelmet - persze, nem szándékosan... Trend--Újra kifutón a Down-szindrómás modell, Madeline Stuart http://www.life.hu/trend/20150818-madeline-stuart-down-szindromas-ausztral-modell-a-new-yorki-divatheten-lep-ismet-kifutora.htmlA 18 éves, down-szindrómás lány minden vágya az volt, hogy modell legyen. Korábban egy fitnesz-ruházat modelljeként tűnt fel, ezúttal pedig a New York-i divathéten lép kifutóra. TrendOrigoAlexander Skarsgardot női ruhában kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/trend/20150805-alexander-skarsgardot-noi-ruhaban-kaptak-lencsevegre-a-voros-szonyegen-san-franciscoban.htmlBotrányos megjelenés: a világhírű Alexander Skarsgard női ruhában lépett a vörös szönyegre egy san fransisco-i eseményen.Trend--Elképesztő stílusbaki: hogy néz már ki Katie Holmes?http://www.life.hu/trend/20150805-elkepeszto-stilusbaki-hogy-nez-mar-ki-katie-holmes-piros-mintas-leggingsben-tusarkuban-hatizsakkal.htmlKatie Holmes - a szerény, mindig csinos és elegáns színésznő, aki már-már szürke egérként tűnik fel egy-egy eseményen, ezúttal nem bízta a véletlenre: elképesztő outfitjének hála minden szempár rászegeződött. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.