Merész divatfotón Kim Basinger és Alec Baldwin lánya

modellkedés Ireland Baldwin divatfotó Alec Baldwin Kim Basinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Ireland Baldwin immár gyönyörű, felnőtt nő lett, akinek nincs ellenére áttetsző ruhában pózolni két szintén alig-ruhába öltözött férfi mellett. Így kell ezt.

Ireland Baldwin igazi mázlistának született. Nem elég, hogy két világhírű színész gyermekeként látta meg a napvilágot, hanem legnagyobb szerencséjére még csodás géneket is örökölt tőlük.

Forrás: Instagram/Ireland Baldwin

Kim Basinger és Alec Baldwin szeme fénye, aki mostanában modellként igyekszik bizonyítani tehetségét, ezúttal két igen szemrevaló férfiú kedvéért pózolt áttetsző ruhába bújva.

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció

Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek hát itt a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.