Kiss Ádám cipőgyűjteményét egy nő is megirigyelné

gyűjtemény doboz öltöny cipő Michael Jordan Kiss Ádám sportcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista megszállott cipőgyűjtő – derül ki a Pimaszúr átcuccol péntek esti adásából.

A titokban házasodó Kiss Ádám az esküvőn is megmutatta, hogy mekkora cipőfanatikus, ugyanis egy nagyon különleges sportcipőt vett fel öltönyéhez.

Forrás: Kiss Ádám / Facebook

A humorista egyébként hatalmas Michael Jordan-rajongó, még saját babája is van, aminek a kezeit cserélgetni lehet aszerint, hogyan pattogtatja a labdát, vagy dob kosárra. A sztárnak néhány cipőt is sikerült már beszereznie, amit a kosárlabdázó viselt.

„Tizenkilenc éve gyűjtöm a kosaras cipőket; csak azokat, amelyekben Jordan valaha játszott. Némelyiket hordom, de van, amelyik csak dísznek van” – magyarázta Papp Gergőnek Ádám, akinek autogramja is van a kosarastól.

„Ezért Amerikában például megölnének” – mutatott rá egy darabra Ádám, aki nem csupán a cipőket, hanem annak dobozait is otthonában tárolja. „A dobozokat is tárolom, így nem lesz bajuk. Én tartom karban őket, senki nem nyúlhat hozzájuk. Ezeket ugyanúgy gyűjtöm, mint más a szalvétát” – mesélte Ádám.

A teljes adást pénteken az RTLII-n nézhetitek meg.

Hűha! Kiss Ramóna fekete hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20150929-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-fekete-hajra-valtott.htmlKis Ramóna tetőtől talpig feketében pózolt. Ezúttal szó szerint, ugyanis a színésznőnek még a haja is fekete lett. Meglepő változás!Trend--Bordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendThinkstockMicsoda átalakulás! Fekete démon lett Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150928-kiss-ramonat-a-baratok-kozt-zsofijat-atvaltoztattak-fekete-lett-a-haja.htmlAlig ismerni rá a szép színésznőre. Csinos arcocskáját egy fotón szőke tincsek helyett fekete frizura keretezi. De miért? Trend--Muszlim modellt alkalmazott legújabb kampányában a híres divatcéghttp://www.life.hu/trend/20150928-mariah-idrissi-muszlim-modellt-hidzsabban-pozol-egy-divatmarka-plakatjan.htmlA 23 éves Mariah Idrissi az első nő, aki hidzsábbal szerepel divatkampányban. A muszlim lány szerint a hozzá hasonlókat kirekesztik a divat világából. Trend--Tóth Gabi mellbedobással készül a Sztárban sztár adásárahttp://www.life.hu/trend/20150927-toth-gabi-mellbedobassal-keszul-a-sztarban-sztar-adasara.htmlCsodás sminkben várja Tóth Gabi, hogy elkezdődjön a sztárok ma esti zenés összecsapása, a Sztárban sztár.Trend--Új külsővel vadít a fitneszbajnok Németh Dorottyahttp://www.life.hu/trend/20150926-rovidre-vagatta-hajat-nemeth-dorottya-fitneszbajnok-csinos-lett.htmlA fitneszbajnok eddig is csinos volt, ám új hajával még inkább az lett. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.