Ennyit változott két év alatt Beyoncé

kép fotó jótékonysági rendezvény Salma Hayek megváltozás Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A smink? Vagy a fények? Az előnytelen szög? Fogalmunk sincs, mi okozhatja, de tény: Beyoncé felismerhetetlen lett az alábbi képen.

Salma Hayekre még talán nem is, de Beyoncéra már aligha tudnánk azt mondani, hogy semmit sem változott az évek során. Pedig mindössze 2 év telt el az itt is látható kép készülte után: a két híresség még 2013-ban egy jótékonysági koncerten tették tiszteletüket, itt álltak össze egy közös fotó erejéig.

Forrás: Instagram/Salma Hayek

Beyoncé tényleg mintha másképp festene egy kicsit mostanában: legfrissebb képe alapján erős lett a Life.hu gyanúja, hogy az utóbbi időben felszaladt néhány plusz kiló az énekesnőre.

Beyoncé kislánya cuki ajándékkal lepte meg anyukájáthttp://www.life.hu/csalad/20150908-beyonce-kislanya-rajzzal-koszontotte-fel-az-edesanyjat.htmlAhogy korábban megírtuk, a világhírű énekesnő az idén töltötte be a 34. életévét. A sztárt több millióan köszöntötték fel a rajongói oldalain, de legszebb meglepetést a gyermekétől kapta. Család--Salma Hayek dekoltázsa még mindig eszméletlen - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150918-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-diane-kruger-tessa-thompson-rita-ora-emily-blunt.htmlNekünk, nőknek nem nagy feladat szerelembe esni egy cipővel - ez a héten kétszer is sikerült. De jól eltalált sminkekben és szuper szettekben sem volt hiány a vörös szőnyegen - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Ejha! Vizes melleit markolássza Beyoncé: Szexi fotó!http://www.life.hu/intim/20150922-beyonce-vizes-melleit-markolaszva-csucsorit-a-flaunt-magazinban.htmlAz énekesnő szexi fotósorozattal állt elő, amin újra megmutatta, mennyire dögös. Intim--Hihetetlen! 15 évet is letagadhatna Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20150902-salma-hayek-szineszno-15-evet-is-letagadhatna-bombaformaban-van.htmlA 48 éves színésznő egy talkshow-ban mutatta meg, mennyire dögösen fest mostanában.Trend--Elképesztő luxusban nyaral a családjával Beyoncéhttp://www.life.hu/csalad/20150918-beyonce-enekesno-es-ferje-jay-z-luxusban-nyaral-monacoban.htmlMegromlott házasság és közelgő válás híre ide vagy oda, a sztárvilág koronázatlan királya és királynője a meseszép Monacóban élvezi jól megérdemelt pihenését. Nem is akármilyen körülmények között.Család--Együtt vakációzott Salma Hayek és Pierce Brosnanhttp://www.life.hu/sztarok/20150818-salma-hayek-es-pierce-brosnan-egyutt-toltotte-nyaralasat-hawaii-on.htmlKettős családi nyaralást szervezett a két színész a meseszép Hawaii-ra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.