modell Willow Smith színész Hollywood Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves hollywoodi sztárcsemete megkapta első munkaszerződésest, karrierje pedig rekordsebességgel indult be. 

Willow Smith stílusa egy cseppet sem mondható szokványosnak, és már korábban a híres divattervező, Marc Jacobs is felkérte egy közös munkára. Most a The Society Management modellügynökség szerződését írta alá vele, így olyan modellek közé került, mint Kendall Jenner, vagy Adriana Lima.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Az irha újra sláger - 3 kabát, amiben biztosan nem fogsz fázni idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20151001-divat-es-trend-poncso-irha-oversize-oszi-napokra.htmlKellemes őszi napokra még tökéletes egy bélelt farmerdzseki, egy klasszikus bőrkabát vagy egy parka, ám ha kicsit csinosabb, puhább, melegebb darabokra vágysz, válassz a nagy visszatérők közül! Trend--Gyönyörű menyasszony volt Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaelihttp://www.life.hu/trend/20151001-bar-refaeli-modell-gyonyoru-menyasszonyi-ruhaban-eskudott.htmlLeo exbarátnője képmegosztó oldalán avatta be követőit esküvőjének egyik kis részletébe. Trend--Zimány Linda ezen a képen olyan, mint Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20151001-zimany-linda-tobb-kommentelo-szerint-is-az-uj-kim-kardashian.htmlA glammodell legújabb fotói között bukkantunk erre a bejegyzésre, melyen pont úgy néz ki, mint a reality-sztár, Kim Kardashian. TrendOrigoHoppá! Szinte rá sem ismerni Kulcsár Edinárahttp://www.life.hu/trend/20151001-kulcsar-edina-szepsegkiralynore-ra-sem-lehet-ismerni-egy-regi-foton-ahol-eredeti-hajszinevel-lathato.htmlA szépségkirálynőről édesanyja osztotta meg azt a régi képet, amelyen Edina még eredeti hajszínével látható. Trend--Micsoda átváltozás! Szabó Zsófiból dögös dívát varázsoltakhttp://www.life.hu/trend/20150930-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-sztarja-kivirult-a-szerelemtol-es-dogos-diva-lett.htmlA színésznő kivirult új szereleme mellett, láthatóan úszik a boldogságban, ráadásul tökéletes külsővel csillog-villog, akár egy világsztár. Trend--Katalin hercegné már meg is bánta új frizurájáthttp://www.life.hu/trend/20150930-katalin-hercegne-megbanta-hogy-uj-frizurat-vagatott-maganak.htmlTúl hirtelen döntött a frizuraváltás mellett a hercegné, aki azóta már sajnálja, hogy frufrut vágatott magának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.