Kulcsár Edina retus és smink nélkül a szombati bulija után – Fotó!

buli retusálás szépségkirálynő smink nélkül Kulcsár Edina fáradt olaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati buli után a szépségkirálynő felvállalta retus és smink nélküli fáradt arcát, ez aztán a vagány szelfi!

Kulcsár Edina rajongóinak szerette volna megmutatni, hogy a szombat esti parti után a felkelést követően ő is csak úgy fest, mint mások.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Szeretem nektek megmutatni az ilyen képeket is, nemcsak a szép fotókat! Szerintem fontos, hogy azok az emberek, akik úgymond a nagyközönség előtt élik az életüket, ne csak látszatot mutassanak magukról, hanem minden helyzetben megmutassák magukat! Sokan példaképként tekintenek rájuk, és az emberek többsége a képeken látottakhoz szeretnének hasonlítani, vagyis egy látszólag tökéletes emberhez! Pedig a tökéletes nem létezik! Én sem vagyok az, és azok a sztárok sem azok, akiket a mozivásznon látunk!" – írta Edina.

Berki Krisztiánt megszurkálták: Natkó segítette át a nehéz percekenhttp://www.life.hu/trend/20151004-berki-krisztiant-megszurkaltak-a-macso-ujabb-tetovalast-varratott-magara.htmlA macsónak ismét kellemetlen és fájdalmas élményben volt része, de úgy tűnik jól állta a sarat. TrendOrigoRút kiskacsából stílusikon - így festettek a világsztárok először a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20151001-vilagsztarok-elso-voros-szonyeges-szettjei-emma-watson-blake-lively.htmlEmma Watson mindig makulátlanul fest a vörös szőnyegen, ám ez nem volt mindig így. Persze a többi világsztár sem úgy született, hogy tízpontos szettet rittyentett össze az első premierjére. Nosztalgiázz velünk, miből lett a cserebogár!TrendOrigoTeljesen megváltozott a dögös Iszak Eszti külseje: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151003-iszak-eszti-musorvezeto-kulseje-teljesen-megvaltozott-dusabb-lett-a-haja.htmlLegutóbb Gáspár Evelin esett át hasonló beavatkozáson, most pedig Iszak Eszti döntött úgy, hogy ráncba szedeti rakoncátlan hajfürtjeit. TrendOrigoSarah Jessica Parker Hamupipőkének öltözött - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151001-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-jennifer-hudson.htmlSokszínűre sikeredett a szeptember vége: Sarah Jessica Parker és Jennifer Hudson romantikus álomruhákba bújtak, Gigi Hadid megmutatta, hogy neki sem áll jól minden, Olivia Wilde pedig őrülten menőre vette a figurát. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPWill Smith lánya modell letthttp://www.life.hu/trend/20151002-willow-smith-extrem-stilusaval-modellszerzodest-kapott-egy-nagy-divatmarkatol.htmlA 14 éves hollywoodi sztárcsemete megkapta első munkaszerződésest, karrierje pedig rekordsebességgel indult be. Trend--Hatalmasra nőtt Hódi Pamela feje - Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/trend/20151001-hodi-pamelanak-berki-krisztian-kedvesenek-hatalmasra-nott-a-feje-mikozben-tupiroztak-a-hajat.htmlBerki Krisztián kedvese fodrásznál járt, ahol felturbózták a fizuráját. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.