Döbbenetes! Matthew McConaughey megkopaszodott

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Road -
Matthew McConaughey kinézet filmforgatás film kopasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte felismerhetetlen lett a sármos színész, akit kopaszodó fejjel kaptak lencsevégre. 

Matthew McConaughey-t felismerhetetlenre maszkírozták legújabb filmjében. A "Gold" miatt egyébként néhány kilót is fel kellett szednie az egyébként rendkívül sportos sztárnak. A színész leginkább úgy fest a forgatáson készült képen, mintha egy porszívóügynök lenne, és nem Hollywood egyik legszívdöglesztőbb pasija.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Road

Nagyon elhagyta magát Matthew McConaughey

Matthew McConaughey nők ezreinek szívét rabolta már el szexi megjelenésével - most viszont mintha kicsit elhagyta volna magát. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Szabó Zsófi smink nélkül, álmos fejjel is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20151005-szabo-zsofi-szineszno-sapadtan-almos-fejjel-szelfizett-hetfo-reggel.htmlA színésznő még akkor is gyönyörű, amikor smink nélkül mutatja meg az arcát. Trend--Palvin Barbi átlátszó csipkében hódít http://www.life.hu/trend/20151005-palvin-barbara-atlatszo-csipkeruhaban-erkezett-a-francia-vogue-95-szuletesnapjara.htmlA francia Vogue 95. születésnapját ünnepelték Párizsban, ahol természetesen a magyar modell is megjelent. Trend--Berki Krisztiánt megszurkálták: Natkó segítette át a nehéz percekenhttp://www.life.hu/trend/20151004-berki-krisztiant-megszurkaltak-a-macso-ujabb-tetovalast-varratott-magara.htmlA macsónak ismét kellemetlen és fájdalmas élményben volt része, de úgy tűnik jól állta a sarat. TrendOrigoRút kiskacsából stílusikon - így festettek a világsztárok először a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20151001-vilagsztarok-elso-voros-szonyeges-szettjei-emma-watson-blake-lively.htmlEmma Watson mindig makulátlanul fest a vörös szőnyegen, ám ez nem volt mindig így. Persze a többi világsztár sem úgy született, hogy tízpontos szettet rittyentett össze az első premierjére. Nosztalgiázz velünk, miből lett a cserebogár!TrendOrigoSarah Jessica Parker Hamupipőkének öltözött - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151001-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-sarah-jessica-parker-jennifer-hudson.htmlSokszínűre sikeredett a szeptember vége: Sarah Jessica Parker és Jennifer Hudson romantikus álomruhákba bújtak, Gigi Hadid megmutatta, hogy neki sem áll jól minden, Olivia Wilde pedig őrülten menőre vette a figurát. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFPForró fotókkal reklámoz fehérneműket Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20151005-rita-ora-enekesno-forro-fotokkal-reklamoz-fehernemuket.htmlA híresség egy nemzetközi fehérneműmárka arca lett, ennek apropóján pedig szexi képek készültek róla. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.