10 melltartóbaki, amit mindannyian elkövettünk a húszas éveinkben

átlátszó mell fiatalkorú szokás melltartó fiatalkorú lány kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bakikat mindig követünk el, utána pedig nagyon jókat nevetünk rajta. Ez még inkább igaz, ha az öltözködésünkről van szó...

1. Színes, variálható és szilikonpántú melltartók sokasága sorakozott a ruhásszekrényedben, csak épp akkor voltál meglőve, ha esküvőre kellett menned, és fehér darab kellett volna.

2. Melltartó nélkül léptél ki a házból, még a szomszéd idős bácsi is megcsodálhatta az addig rejtegetett kebleidet futás vagy séta közben. A szabadon engedéssel nincs baj, de ha teljesen átlátszanak az ikrek, az kényelmetlen.

Forrás: Youtube

3. Egy számmal kisebb méretet vettél azért, hogy leszorítsd vagy még inkább kihangsúlyozd kibuggyanó melleidet. Amikor a nap végén levetted, végre levegőt is kaptál.

4. Nem próbáltad fel a megvétel előtt, ezért folyamatosan vágta a bőrödet a pánt.

5. A nyári bulikra annyira feltoltad a melleidet a dekoltázsod felturbózása érdekében, hogy a két kebled között patakokban folyt a víz.

Forrás: Thinkstock

6. Mindig megvetted a legdrágább darabokat, amik előbb-utóbb vagy elhasználódtak, vagy a pasik tépték le rólad.

7. A megfelelő melltartót kiválasztani, hogy milyen tevékenységhez melyik darab dukál, komoly feladatot jelentett anno.

8. Legalább egy ugyanolyan szerencsemelltartód volt, mint a legjobb barátnődnek, amit a bulikon viseltetek a hódítás érdekében. Legtöbbször eredménytelenül.

9. Csak arról beszéltél, hogy mennyire gáz, ha egy nőnek lapos a melle, és még ráadásul duci is mellé. Pedig sokszor a saját önbizalomhiányodat akartad csak palástolni.

Forrás: Thinkstock

10. Az elmaradhatatlan örök sláger, amit idővel csak a push-up melltartó váltott ki nálad: folyamatosan kitömted a melltartódat, és meg voltál győződve arról, hogy senki nem veszi észre, mennyire természetellenes, ahogy az egy nappal azelőtti mérettől való, szembeszökő eltérést sem.

Bugyiban köszöntötte fel magát szülinapján Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20150926-a-34-eves-serena-williams-tukros-szelfit-lott-magarol-szulinapjan.htmlBoldog születésnapot Serena Williams! TrendOrigoNaomi Campbell lábai még mindig világbajnokokhttp://www.life.hu/trend/20150926-naomi-campbell-nem-oregszik-csak-szepul.htmlNaomi Campbell nem hagyja, hogy elfeledkezzen róla a sajtó, mindig talál alkalmat arra, hogy szép idomaival büszkélkedhessen. Trend--10 farmerpara, amit minden nő megtapasztalt márhttp://www.life.hu/trend/20150923-10-farmer-para-amit-minden-no-megtapasztalt-mar.htmlA Life.hu összegyűjtött tíz tipikus dolgot, amiből legalább egyet biztosan megtapasztaltál már a farmeroddal kapcsolatban! Trend--10 mondat, amely tuti elhangzik tőled a ruhádról, amit a barátnőd esküvőjére vettélhttp://www.life.hu/trend/20150916-a-baratnom-eskuvojere-vettem-a-ruhat-de-nem-jo-vagy-megis-tiz-mondat.htmlEgészen biztosan te is belefutottál már az esküvői ruha-parába, csak éppen a másik oldalról. Habár nem illik túlragyogni a menyasszonyt élete nagy eseményén, azért jól eső érzés, ha egy dögös szettben tündökölhetsz az esküvőn. Azonban hosszú, ruhapróbákkal, vívódással teli út vezet a nagy napig.Trend--7 divat dolog, amit az alacsony lányok értenek igazánhttp://www.life.hu/trend/20150824-divatos-dolgok-amit-az-alacsony-lanyok-ereznek-at-teljesen.htmlLassan elérkezik a nyár vége, ami csak egyet jelent: újabb darabokat kell vásárolnod az őszre. Ezzel nem is lenne baj, de akiknek a sors alacsony termetet szánt; nos, ők olykor elég komoly, a magasabbak számára banálisnak tűnő problémákkal szembesülnek ilyen esetekben.Trend--5+1 dolog, amiért kevésbé szeretjük a magassarkú cipőkethttp://www.life.hu/trend/20150807-magassarku-cipo-trend-lab-balettcipo.htmlEgyesek akár egész nap úgy mászkálnak benne, hogy nem fájdul meg tőle a lábuk, míg mások tíz percnél tovább nem képesek magukon hagyni. Mi az? Hát a magassarkú!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.