Természetes szépség mindenek felett - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni szépségtippjei

Forrás: Red Lemon Media -
Malek Andrea Illés Fanni Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépek, sikeresek, és nem mellesleg a természetes szépség híve - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni paralimpikon szépségkirálynő egy különleges dologra vállalkozott. 

Kevés híresség meri megmutatni smink nélküli vagy alig kisminkelt arcát a nyilvánosság előtt, és még kevesebben mernek bevállalni olyan fotózást, ahol a retusálás és a Photoshop nem játszik főszerepet. Lilu, Malek Andrea és Illés Fanni azonban bátran bevállalták a dolgot Éder Krisztián kamerája előtt. Az eredmény magáért beszél! Mindhárom hölgy nagyon büszke az elkészült képekre, és egyáltalán nem bánják, hogy ezúttal egy teljesen új arcukat mutatják a nyilvánosságnak.

Forrás: Red Lemon Media

A három ismert magyar hölgy most azért kampányol, hogy a nők próbálják elfogadni a természetes szépséget, és tanuljanak meg megbékélni az életkorukkal is. Lilu nemrég például elismerte, ő a mai napig nem szívesen visel sok sminket, ráadásul csak pár hete végzett el egy sminktanfolyamot, egyébként azonban nem erőssége a sminkelés. Ő inkább a természetességre esküszik, és arra, hogy megfelelően ápolja az arcbőrét. Nagy kedvencei most az őssejt tartalmú készítmények, de szívesen alkalmaz házi praktikákat is.

Malek Andi szerint az arcápolás mellett nagyon fontos a nyak és a dekoltázs területének karbantartása, ezért igyekszik ezekre a területekre is nagy gondot fordítani. De fiatal kora ellenére Illés Fanni paralimoikon úszó is sokat tesz bőre szépségért. A klóros víz miatt a bőre nagyon száraz, ezért oda kell figyelnie az alapos hidratálásra. Ezt meg is teszi, hiszen a bőrápolást nem lehet elég fiatalon elkezdeni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.