Nyertes Zsuzsa dögös bikinijétől mindenki eldobta az agyát

színésznő szexi dögös Nyertes Zsuzsa bikini Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő, minden olyan nőnek ajánlja Törökországot, aki önbizalomhiánnyal küzd. A török férfiak ugyanis nap mint nap bókokkal halmozzák el a hölgyeket.

Nyertes Zsuzsa bikinis fotóját elnézve, nem csodálkozunk rajta, hogy a férfiak odavannak érte, bármerre jár.

"Minden nőtársamnak ajánlom Törökországot, akinek önbizalomra van szüksége. Az egyértelmű, hogy Zsuzsót szétszedték, de én is minden nap megkaptam, hogy gyönyörű anyuka vagyok" – mosolygott Zsuzsa, aki nem csak emiatt szerelmes Törökországban.

Caramel: Kockázatos a visszavonulás, de ezt kell most tennemhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-caramel-csaladjara-es-az-alkotoi-munkara-szeretne-koncentralni-visszavonul.htmlCaramel bejelentette, hogy visszavonul, és a jövőben az alkotói munkának és családjának szenteli az idejét. Hátrébb lép a médiából, talán sikerül befejeznie egy korábban elkezdett musical megírását, és csak a Life.hu-nak árulta el, hogy a gondolatait papírra veti, amiből akár könyv is születhet. TV + SztárokOrigoMeglepő kijelentést tett Matt Damon: szívesen élne Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-matt-damon-imadta-a-fovarost-es-szivesen-koltozne-budapestre-ha-tehetne.htmlA színész tavaly forgatott nálunk jeleneteket a Ridley Scott által rendezett, nemrég mozikba került Mentőexpedíció című filmhez. Az átélt élményeiről adott interjújában megemlíti, hogy szívesen költözne a fővárosba. TV + Sztárok--Som Lajos nem kerül az utcára: Haladékot kapott a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-som-lajos-a-piramis-egyuttes-alapitoja-nem-kerul-az-utcara-abbol-az-otthonbol-ahol-jelenleg-lakik.htmlA zenész mindenkit megnyugtatott: az otthonban, ahol lakik, költségmentességi haladékot kapott. TV + Sztárok--Házas volt Jim Carrey öngyilkos barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151007-jim-carrey-ongyilkos-baratnoje-cathriona-white-hazas-volt.htmlCathriona White Mark Burton operatőr felesége volt halála idején, akivel Jim Carrey-vel való első szakítása után jött össze. TV + Sztárok--Miért kerüli egymást Liptai Claudia kislánya és szerelme?http://www.life.hu/sztarok/20151007-liptai-claudia-parja-pataki-adam-es-lanya-panka-is-ott-voltak-sztarban-sztar-kozonsegeben.htmlLiptai Claudia párja, Pataki Ádám már másodszorra ült büszkén a közkedvelt Sztárban sztár közönségében. A legutóbbi show-n a színésznő kislánya is ott volt - azonban a férfitől messze ült. TV + SztárokOrigo"Ha megölnek, legenda leszek" - Dopeman félti az életét és szeretteit http://www.life.hu/sztarok/20151007-dopeman-felti-az-eletet-es-a-szeretteit-azt-mondta-ha-megolnek-legenda-leszek.htmlPityinger Dopeman László, aki korábban arról vallott, hogy embertelenül megkínozták a nagyszüleit, most egy obszcén zaklatóról beszél, ellenfele viszont pénzt követel és rendőrségi feljelentést tesz. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.