Ezüstróka lett Tom Hanksből - Ilyen ősz a színész

Forrás: Northfoto -
Tom Hanks haj őszülés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem biztos, hogy ráköszönnénk Tom Hanksre, ha szembejönne, ugyanis teljesen felismerhetetlen lett a színész.

Szerencsére csak új szerepe kedvéért lett ősz Tom Hanks, és a szörnyűséges Magnum-bajusz csak a Scully című film miatt került az arcára. Reméljük, a színész hamarosan visszaváltozik önmagává, ugyanis most sokkal inkább Tom Selleck és Steve Martin hibrid szerelemgyerekére emlékeztet.

Forrás: Northfoto
Palvin Barbi meghódította a vörös szőnyeget - Íme a leggyönyörűbb szettjeihttp://www.life.hu/trend/20151006-palvin-barbara-szulinapos-szuper-szettek-tole-a-voros-szonyegen.htmlMa lett 22 éves Palvin Barbi, akit nem túlzás az egyik legsikeresebb magyar modellként emlegetni. A fiatal szépség egyre többször jelenik meg neves vörös szőnyeges eseményeken, díjátadókon, mi pedig méltán lehetünk rá büszkék. Ő tényleg bármit magára vehet, akkor is csodaszép, de azért megmutatjuk, milyen ruhákban hódított a világsztárok között az utóbbi években. TrendAFPTermészetes szépség mindenek felett - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20151007-lilu-malek-andi-es-illes-fanni-szepsegtippjei-kulonleges-kampanyban-vesznek-reszt.htmlSzépek, sikeresek, és nem mellesleg a természetes szépség híve - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni paralimpikon szépségkirálynő egy különleges dologra vállalkozott. TrendOrigoŐszi farmerkörkép - válogass kedvedre 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20151005-oszi-farmerkorkep-farmerok-10-000-forint-alatt.htmlA farmerok divatja is évről évre változik, ám az idei szezonban szerencsére semmi sincs kőbe vésve. A szűk szárú nadrágok mellett a trapéz és a boyfriend fazon is hódít, a farmerruhák, ingruhák fénykorukat élik, egy farmering pedig nagyon fel tudja dobni az összhatást. Az árak miatt sem kell aggódnod - íme néhány klasszikus darab 10 ezer forint alatt! Trend--Természetes szépség mindenek felett - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20151007-lilu-malek-andi-es-illes-fanni-szepsegtippjei-kulonleges-kampanyban-vesznek-reszt.htmlSzépek, sikeresek, és nem mellesleg a természetes szépség híve - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni paralimpikon szépségkirálynő egy különleges dologra vállalkozott. TrendOrigoDivatot teremtett a Grease - Íme, kedvenc szettjeink az imádott musicalbőlhttp://www.life.hu/trend/20151005-grease-pomade-es-a-divat-ezek-a-kedvenc-szettjeink-a-filmbol.htmlKi nem emlékezne Danny Zuko bőrdzsekijére, Sandra Dee szexi vállaira és eszméletlen combjaira az utolsó képkockából, vagy az imádnivaló táncversenyes ruhákra a Grease című filmből? Nosztalgiázz velünk kicsit - megmutatjuk, melyek a mi kedvenc szettjeink minden idők egyik legsikeresebb musicaljéből! Trend--Berki Natasa Zselyke bepózolt - Nincs nála trendibb bölcsishttp://www.life.hu/trend/20151006-berki-natasa-zselyke-minden-reggel-stilusosan-indul-a-bolcsibe.htmlBerki Krisztián tündéri kislánya már több mint egy hónapja minden egyes reggel útra kel a szüleivel a bölcsi felé. A kis Zselykéről azóta mindig kaphatunk egy csini fotót. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.