Megvan Palvin Barbi ikertestvére!

modell Stella Maxwell fotó Palvin Barbara hasonlóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell legújabb fotóján a szintén modellként dolgozó, Stella Maxwell társaságában pózol, akivel szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra. 

Palvin Barbara, és kedvenc modell barátnője egy gyors szelfi kedvéért álltak össze a minap. A kép alapján akár testvérek is lehetnének, amit több kommentelő is megjegyzett a bejegyzés alatt. Stella a magyar lány mellett, több világsztárral is jó barátságban van, például Miley Cyrussal vagy Johhny Depp lányával.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Íme, Palvin Barbi leggyönyörűbb szettjei!

Ma lett 22 éves Palvin Barbi, akit nem túlzás az egyik legsikeresebb magyar modellként emlegetni. A fiatal szépség egyre többször jelenik meg neves vörös szőnyeges eseményeken, díjátadókon, mi pedig méltán lehetünk rá büszkék. Ő tényleg bármit magára vehet, akkor is csodaszép, de azért megmutatjuk, milyen ruhákban hódított a világsztárok között az utóbbi években.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.