Penélope Cruz szettjét Katalin hercegné is megirigyelné – Heti stílusmustra

fashion week stílusmustra David Beckham Helen Mirren Palvin Barbara Lewis Hamilton Cate Blanchett Rihanna Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő bakikat, villantásokat és csodálatos szetteket is tartogatott nekünk ez a hét. Az elmúlt napok nagy mentése Cate Blanchetté, a legkülönlegesebb ruha Penélope Cruzé, aki Katalin hercegnétől lesett el divattippeket. A mi büszkeségünk, Palvin Barbi azonban így is mindenkit lekörözött. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Egyszer lent, egyszer fent

A fehér, vállakat villantó aszimmetrikus ruha, de a hozzá választott magas sarkú sem állt jól Cate Blanchettnek, aki néhány nap múlva szerencsére javított egy csodálatos, narancssárga Armanival. Sajnos a földig érő szabás miatt a cipőjét nem láttuk, pedig kíváncsiak lettünk volna rá, hogy sikerült-e a korábbi bakit ez ügyben is korrigálni.

Forrás: AFP

Neked bejön Cate Blanchett narancssárga ruhája?

Dögös pasik

Hogy öltözik fel a manapság az új frizurával tündöklő Lewis Hamilton egy Chanel divatbemutatóra? Kalapot, napszemüveget és szövetkabátot vesz. A kabát ugyan nem lett a kedvencünk, de az alatta megbújó kötött pulcsit imádjuk. A sármos David Beckham a Forma 1-es pilótával ellentétben a klasszikus eleganciát választotta, amikor vendégként tiszteletét tette egy jótékonysági focimeccsen.

Forrás: AFP

Kinek a szerelése jön be jobban?

A legnagyobb villantások

A Latina Hot List Party elnevezésű esemény túlzás nélkül a nagy cicikről szólt. A 20 éves Cierra Ramirez egészen a nyakáig próbálta felnyomni a kebleit, míg Christina Milian inkább a bimbóvillantásra ment rá.

Forrás: AFP

Ki öltözött fel csúnyábban?

A legkülönlegesebb ruhák

Penélope Cruz Katalin hercegnőre jellemző eleganciával választotta ki ruháját. Még a kiegészítők is annyira finomak, mintha Vilmos bájos feleségén látnánk őket. A ruha színe és formája – a garbónyaktól egészen a zsebekig – egyszerűen tökéletes. Jenna Coleman színésznő hozta a hét másik különleges szettjét, ami meglehetősen eklektikusra sikeredett: a barokk és a vintage stílus keveredik benne. Nagyon jól áll neki!

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a ruhája különlegesebb?

Minimalista vonalak

Rihannának a minimalista ruhákról is egészen más elképzelése van: ahogy minden stílust, ezt is saját egyéniségére szabta. Az átlátszó darabokat is szívesen viselő híresség ugyanis egy oversize zakót vett fel a Dior-divatbemutatóra a párizsi divathéten. A letisztultságra szavazott ezen a héten Zendaya Coleman is, aki kétoldalt felsliccelt ruhájához dögös cipőt és nagyméretű fülbevalót választott, ami beragyogta az egész outfitet.

Forrás: AFP, Northfoto

Van nő Rihannán kívül, akinek jól állna ez a zakó?

Lehet kétszer ekkorát tévedni?

Szegény Carey Mulligan lett a hét vesztese, akinek kétszer is sikerült melléfognia. A visszafogott színésznő a londoni filmfesztiválon jelent meg egy egyébként szuper mintázatú pulóverben és szoknyában, amik viszont nem igazán voltak összhangban. Nem a különböző mintával van baj, sokkal inkább a lazább stílusú, nehezebb anyagú pulóver és az elegáns, könnyű szoknya nem áll össze Carey-n. Ráadásul a korábbi, csupa fodor ruhája sem igazán passzolt az egyéniségéhez.

Forrás: AFP

Melyik szett rémesebb?

A hét királynői

Egyértelműen a mindig elbűvölő Palvin Barbi és Helen Mirren voltak a hét győztesei. Míg a modell egy álomszép, földig érő, fehér csipkecsodában jelent meg a párizsi Vogue 95. születésnapján, addig Helen Mirren egy fekete midiruhában érkezett a londoni filmfesztiválra, amihez ráadásul gyönyörű kiegészítőket választott. A cipőért és a hímzett táskáért is teljesen odavagyunk!

Forrás: AFP, Northfoto

Ki tündökölt jobban?

Kényelmesek, praktikusak, csinosak - őszi csizmakörképhttp://www.life.hu/trend/20151006-divat-es-trend-oszi-cipok-kiscsizmak-huvosebb-idore.htmlHa nincs kedved a tűsarkú bokacsizmákhoz, a kényelmetlen lábbelikhez, akkor bátran válassz a szezon legkényelmesebb darabjai közül! Lapos csizmák terén idén van miből válogatni - mutatjuk is néhány kedvencünket! TrendOrigoZimány Linda smink nélkül - Szinte rá sem ismerni!http://www.life.hu/trend/20151008-zimany-linda-smink-nelkul.htmlZimány Linda, ahogy általában, a kocsiból szelfizett egyet. De most egészen más arcát mutatta, mint amit megszoktunk. Trend--Kármán Dalma bikiniben tarolt a a tajvani világversenyenhttp://www.life.hu/trend/20151008-karman-dalma-a-2014es-miss-international-hungary-kiralynoje-vegre-bikinire-valtott.htmlA 2014-es Miss International Hungary királynője, a tajvani Face of Beauty világverseny bikinis megmérettetésén második helyezést ért el. Trend--Megvan Palvin Barbi ikertestvére!http://www.life.hu/trend/20151008-palvin-barbi-es-modell-baratnoje-szinte-a-megszolalasig-hasonlitanak-egymasra.htmlA gyönyörű modell legújabb fotóján a szintén modellként dolgozó, Stella Maxwell társaságában pózol, akivel szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra. TrendOrigoEzüstróka lett Tom Hanksből - Ilyen ősz a színészhttp://www.life.hu/trend/20151008-osz-haja-lett-tom-hanksnek.htmlNem biztos, hogy ráköszönnénk Tom Hanksre, ha szembejönne, ugyanis teljesen felismerhetetlen lett a színész. TrendNorthfotoErzsébet királynő kebleit kordában kell tartanihttp://www.life.hu/trend/20151008-erzsebet-kiralynonek-hivatalos-fehernemus-tanacsadoja-van.htmlJune Kentonnak hívják azt a hölgyet, aki 33 éve felel azért, hogy őfelsége keblei mindig tökéletesen álljanak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.