fashion week gála melltartó Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere Kulcsár Edinával egy gálán találkozott. Nos, természetesen szemet szúrt neki, hogy a szépség a ruhája alatt nem viselt melltartót. Nézzétek!

4 millió dollárt kaszált külsejével Marilyn Monroe hasonmásahttp://www.life.hu/trend/20151003-marilyn-monroe-hasonmasa-susan-griffiths.htmlA kaliforniai Susan Griffiths Marilyn Monroe hasonmásaként keresi a kenyerét évtizedek óta. Az elképesztő hasonlóságra egykori kollégái hívták fel a figyelmét, ő pedig kiaknázta az ebben rejlő TÉNYLEG fantasztikus lehetőségeket. Trend--Micsoda átalakulás! Fekete démon lett Kiss Ramónahttp://www.life.hu/trend/20150928-kiss-ramonat-a-baratok-kozt-zsofijat-atvaltoztattak-fekete-lett-a-haja.htmlAlig ismerni rá a szép színésznőre. Csinos arcocskáját egy fotón szőke tincsek helyett fekete frizura keretezi. De miért? Trend--Micsoda klassz fotón pózol Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150925-liptai-claudia-rovid-hajjal-pozol.htmlEsőáztatta ablakban szelfizett a TV2 műsorvezetője. Az eredmény egészen jó kis fotó lett. TrendOrigoHű! Egyre jobb nő Görög Zitahttp://www.life.hu/trend/20150919-gorog-zita-egy-forgatasrol-posztolt-fotokat-facebookjara.htmlEgy forgatásról töltött fel fotókat a Facebookjára Görög Zita. A Megasztár egykori műsorvezetője 2 gyerek után is igazi bombázó. Trend--Megműttette melleit Ariel Winter, a Modern család 17 éves sztárja http://www.life.hu/trend/20150815-ariel-winter-a-modern-csalad-sztarja-17-eves-sztarja-megmuttette-melleit.htmlA sorozatszínésznő a többséggel ellentétben nem megnagyobbíttam hanem kisebbíttette a kebleit. Állítja: kényelmetlenül érezte magát G-s kosárméretével. TrendAFPAz Instagramon alázzák a csontsovány modellt, Genevieve Barkerthttp://www.life.hu/trend/20150902-az-instagramon-alazzak-genevieve-barker-csontsovany-modellt.htmlA modell a testszégyenítés ellen emelte fel a hangját. Ahogy mondta, ezt a fogalmat inkább a túlsúlyos emberekhez kötik, őt pedig éppen vékony testalaka miatt alázták meg. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.