Kulcsár Edina olyan szexi, hogy tátva maradt a szánk

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina -
szexi melltartó szelfi Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van ennél a lánynál gyönyörűbb? Kulcsár Edina forró fotót osztott meg ezen a szörnyen esős napon.

Kulcsár Edina megmutatta, nem kell tetőtől talpig csipkébe öltöznie, hogy szexi legyen az ember lánya. Fehér ingben, egyszerű fekete fehérneműben is annyira jól néz ki, hogy a kép láttán valószínűleg nők ezrei irigykednek, férfiak ezrei pedig csorgó nyállal ülnek a képernyő előtt. Íme!

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Kulcsár Edináékat lenézte a cseh származású szupermodellhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-kulcsar-edinaekat-lenezte-a-cseh-szarmazasu-szupermodell-eva-herczigova.htmlKulcsár Edina hiába a világ második legszebb nője, egy nála kevésbé szép, de már nemzetközi sikereket maga mögött tudó cseh származású szupermodell nem volt hajlandó vele fotózkodni. TV + Sztárok--Király Linda: "Viktor mert egy nagyot lépni"http://www.life.hu/sztarok/20151016-kiraly-linda-kiraly-viktor-sikereirol-vall.htmlA Life.hu nagyszájú riportere ezúttal Király Lindát kapta mikrofonvégre, aki öccse sikereiről beszélt. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHavas Henrik beszólt Hajós Andrásnak - Botrány a láthatáron?http://www.life.hu/sztarok/20151016-havas-henrik-beszolt-hajos-andrasnak.htmlHavas Henrik hozta a formáját. Az újságíró éles nyelve nem kímélte a hírességeket a ma reggeli Mokkában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEz már háború! Friderikusz most Vitray Tamásnak üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151016-friderikusz-sandor-most-vitray-tamasnak-uzent-ujabb-mediaharc-tombol.htmlKiújult a két médiasztár harca, Fridi, akit legutóbb egy vendége majdnem faképnél hagyott műsora forgatásán, nem hagyta szó nélkül a legendás tévés csípős megjegyzését.TV + Sztárok--Rékasi: "Ha ki sem tenném a lakásból a lábamat, akkor tisztességesen tudnánk gazdálkodni a megtakarításaimból" http://www.life.hu/sztarok/20151014--rekasi-karoly-elarulta-hogy-balesete-utan-is-megelne-a-megtakaritasaibol.htmlRékasi nem léphet színpadra még egy jó darabig korábbi balesete miatt. És mivel üti el az időt? El sem hinnénk a kemény férfinak, igazi macsónak titulált színészről: árvácskákat ültet, és növényeket locsolgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoRékasi: "Ha ki sem tenném a lakásból a lábamat, akkor tisztességesen tudnánk gazdálkodni a megtakarításaimból" http://www.life.hu/sztarok/20151014--rekasi-karoly-elarulta-hogy-balesete-utan-is-megelne-a-megtakaritasaibol.htmlRékasi nem léphet színpadra még egy jó darabig korábbi balesete miatt. És mivel üti el az időt? El sem hinnénk a kemény férfinak, igazi macsónak titulált színészről: árvácskákat ültet, és növényeket locsolgat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.