Micsoda? Hosszú hajat és szakállat növesztett Bruce Willis

Forrás: NBCUniversal -
paróka Bruce Willis elnökjelölt Donald Trump szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Die Hard-filmek sztárja kivételesen nem akcióhős szerepbe bújt – ezúttal hosszú hajjal és szakállal Donald Trumpot utánozta.

A színész az amerikai milliárdos elnökjelöltnek, Donald Trumpnak öltözött be az egyik talk show-ban. A műsorvezető azon kérdésére, hogy mi történt vele, Bruce Willis csak ennyit mondott: „Egyszer csak azt vettem észre, hogy a hajszálaim exponenciálisan növekednek, és szőkék, mint gyerekkoromban.”

Forrás: NBCUniversal

Úgy fest, a filmsztár nem éppen rajongója az elnökjelöltnek, akinek a karakterét egyébként kifejezetten jól hozta ebben a szőke parókában.

Less be Bruce Willis szuper házába!

Bruce Willis és felesége, Emma Heming New York külvárosában, Bedfordban vásárolt egy 9 millió dolláros vidéki stílusú házat. Kukkants bele a pazar ingatlanba!
Pataky Attila: "Egy másik térbe vittek a földönkívüliek"http://www.life.hu/sztarok/20151019-pataky-attila-az-edda-enekese-foldonkivuliekkel-valo-talalkozasarol-meselt.htmlAz Edda frontembere kisgyermekkorában látott először ufót, elmondása szerint azóta is mindennapos élmény a velük való találkozás.TV + Sztárok--ÉNB Ricsi üvegkoporsókkal keresi a kenyeréthttp://www.life.hu/sztarok/20151019-enb-ricsi-ubegkoporsokat-keszit.htmlEgészen szokatlan dolgokat készít az Éjjel-nappal Budapest legújabb sztárja, Ricsi, aki üvegesként és plexisként keresi kenyerét. TV + SztárokOrigoBangó Margit: "Olyanokat fogtam ki, akik szerettek mulatni, iszogatni, csajozni"http://www.life.hu/sztarok/20151019-bango-margit-unokajanak-emilio-udvarol.htmlÉlete átkának tekinti, hogy mindig muzsikusokba szeretett bele, nem csoda, hogy unokáját is féltette, amikor kiderült: Emilió udvarol neki. TV + Sztárok--Durva baleset történt a Got Talent színpadán: Többszörös bordatörést szenvedett egy versenyzőhttp://www.life.hu/sztarok/20151019-a-got-talent-szinpadan-serult-meg-egy-fellepo.htmlSúlyos baleset érte a kaszkadőrmutatványokkal színpadra lépő páros egyik tagját.TV + SztárokOrigoSztárban sztár - A távolsági buszok utasainak dizájnjára hajazott Gáspár Laci az öltözékehttp://www.life.hu/sztarok/20151018-gaspar-laci-eloadasaban-a-simply-red-slagere-a-sztarban-sztarban-musoraban.htmlA zsűri ezúttal nem volt elájulva Gáspár Laci produkciójától. Legalábbis nem annyira, mint a korábbi adásokban. TV + SztárokOrigoÚjabb übercuki fotón mutatta meg Nádai Anikó kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20151018-ujabb-ubercuki-foton-mutatta-meg-nadai-aniko-kisfiat.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szereplője szívesen enged betekintést a rajongóinak életébe...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.