Nahát! Nagyon megöregedett Isabella Rossellini

édesanya öregedés Isabella Rossellini Ingrid Bergman vörös szőnyeg római filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű filmszínésznő a római filmfesztiválon tette tiszteletét, ahol legendás édesanyjára, Ingrid Bergmanra emlékeztek.

Eljárt az idő Isabella Rossellini felett. Ingrid Bergman és Roberto Rossellini lánya a 10. római filmfesztiálon jelent meg édesanyja születésének 100. évfordulója alkalmából.

Forrás: Northfoto

Az immár 63 éves Isabella, aki a hírek szerint nem vetette meg a plasztikai sebészkés áldásos hatásait, visszafogottan, ízléses gyöngysorral a nyakában képviselte magát a vörös szőnyeg forgatagában.

Divatikon az anyám!

Kitől is tanulna egy nő először a divatról, a stílusról, a szépségápolásról, mint a saját anyjától. Az ő mozdulatai égnek a retinánkba, ahogy felhúzza a cipzárt, ahogy magára veszi a kabátját. A Life.hu itt gyűjtötte össze a világ legismertebb stílusos anyáit és nem kevésbé stílusos lányaikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.