Kulcsár Edina hajcsavarokkal és smink nélkül hódít Velencén

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
modell Velence szépségkirálynő Kulcsár Edina smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb lányának választott modell a közösségi oldalán bizonyította, hogy smink nélkül és hajcsavarokkal is fantasztikusan néz ki.

Edina egy fotózás kedvéért látogatott el a gondolák városába, ahol igen pörgős napok várnak rá. A sok munka mellett persze a rajongókat sem hanyagolja el, akik már kaptak is egy fotót egyenesen Velencéből. A modell álmosan és becsavart hajjal pózol a kamerának, de még így is nagyon jól néz ki.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

Sarka Katát elbűvölte a smink nélküli Kulcsár Edina

A Life.hu sztárszerzője nem fukarkodik a dicséretekkel. Ha valaki szép, azt bátran megjegyzi. Most a smink nélküli Kulcsár Edina zsebelhetett be tőle elismerő szavakat.
Micsoda? Hosszú hajat és szakállat növesztett Bruce Willishttp://www.life.hu/trend/20151019-bruce-willis-kifigurazta-a-milliardos-donald-trump-elnokjeloltet.htmlA Die Hard-filmek sztárja kivételesen nem akcióhős szerepbe bújt – ezúttal hosszú hajjal és szakállal Donald Trumpot utánozta.Trend--Hivatalos: Nicole Kidman és Keith Urban a legstílusosabb sztárpárhttp://www.life.hu/trend/20151019-nicole-kidman-es-keith-urban-hollywood-legstilusosabb-sztarparja.htmlAz egyik amerikai divatmagazin a színésznőt és zenész férjét választotta Hollywood legstílusosabb sztárpárjának. Trend--Felháborító! Diétára akarták fogni a 36-os méretű modellthttp://www.life.hu/trend/20151016-charlie-howard-36-os-meretu-modellt-dietara-akarta-fogni-az-ugynoksege.htmlAz ügynökség túl kövérnek találta Charli Howardot ahhoz, hogy alkalmazza. A modell nem hagyta szó nélkül a dolgot. Trend--Liptai Claudia külseje ismét megváltozott - Újból dögös vörös letthttp://www.life.hu/trend/20151015-liptai-claudia-ujra-voros-tincsekkel-hodit-bar-csak-egy-szindarab-kedveert.htmlA csinos műsorvezető nemrég váltott hidrogénszőke, rövid frizurára, most viszont visszatért a vörös tincsekhez. TrendOrigoBerki Natasa Zselyke bepózolt - Nincs nála trendibb bölcsishttp://www.life.hu/trend/20151006-berki-natasa-zselyke-minden-reggel-stilusosan-indul-a-bolcsibe.htmlBerki Krisztián tündéri kislánya már több mint egy hónapja minden egyes reggel útra kel a szüleivel a bölcsi felé. A kis Zselykéről azóta mindig kaphatunk egy csini fotót. TrendOrigo16 ezer követője van a divatdiktátor kisbabánakhttp://www.life.hu/trend/20151017-freya-fossaceco-9-honapos-divatdiktator-akinek-mar-16-ezer-kovetoje-van.htmlFreya Fossaceco ugyan csak 9 hónapos még, de máris egy igazi divatdiktátor - Instagramon ráadásul már 16 ezer követője van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.