Hoppá! Megvillantotta meztelen hátát Vajna Timi

Forrás: BrekaCom -
estélyi meztelen hát piros Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége egy piros estélyi ruhában tette ki meztelen hátát és vállait.

Az elképesztően hosszú lábú Timi, aki százmilliókat költött gyémántra, ezúttal egy estélyiben mutatta meg tökéletes alakját. A sejtelmes ruha Timi vállait és hátát engedte láttatni, és nagyon jól mutatott rajta!

Forrás: Facebook/ Vajna Tímea
Álomszép őszi sminkek szőke lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20151019-divat-es-szepseg-oszi-smink-szoke-lanyoknak.htmlTe mit veszel alapul, amikor elkészíted a sminkedet? A szemed, a ruhád színét, netán egész egyszerűen csak a hangulatod befolyásol? Szőke a hajad, és szeretnél egy csodás őszi sminket megtanulni? Larion Oscar sminkmester segít! Trend--Kulcsár Edina hajcsavarokkal és smink nélkül hódít Velencénhttp://www.life.hu/trend/20151019-kulcsar-edina-smink-nelkul-is-elbuvoli-a-rajongokat-egyenesen-velencebol.htmlA világ második legszebb lányának választott modell a közösségi oldalán bizonyította, hogy smink nélkül és hajcsavarokkal is fantasztikusan néz ki. TrendOrigoMicsoda? Hosszú hajat és szakállat növesztett Bruce Willishttp://www.life.hu/trend/20151019-bruce-willis-kifigurazta-a-milliardos-donald-trump-elnokjeloltet.htmlA Die Hard-filmek sztárja kivételesen nem akcióhős szerepbe bújt – ezúttal hosszú hajjal és szakállal Donald Trumpot utánozta.Trend--Hivatalos: Nicole Kidman és Keith Urban a legstílusosabb sztárpárhttp://www.life.hu/trend/20151019-nicole-kidman-es-keith-urban-hollywood-legstilusosabb-sztarparja.htmlAz egyik amerikai divatmagazin a színésznőt és zenész férjét választotta Hollywood legstílusosabb sztárpárjának. Trend--Ejha! Rihanna az év showján fogja ráznihttp://www.life.hu/trend/20151018-rihanna-fellep-a-victorias-secret-bemutatojan.htmlA divatvilág egyik legnagyobb showja minden évben a Victoria’s Secret fehérneműmárka bemutatója. Trend--Ne! Lopott ötlettel indítja ruhamárkáját Kulcsár Edina?http://www.life.hu/trend/20151017-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ugy-tunik-lopott-otlettel-inditja-uj-ruhamarkajat.htmlEurópa második legszebb lánya, egy, a közelmúltban rendezett díjátadó gálára már a Kulcsár Edina névre keresztelt márka első darabjában jelent meg, amit nem is titkolt. Többen dicsérték az ízlését, de most kiderült, hogy tervezőcsapata ötletei koránt sem olyan egyediek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.