Az ősz slágere: a szexi macskaszem

smink szépség macskaszem Larion Oscar cicaszem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örök klasszikus, mégis vannak időszakok, amikor különösen divatosnak számít a szexi macskaszem. Mi imádjuk ezt a sminket, ezért megkértük Larion Oscart, mesélje el, hogyan készítsük el idén ősszel.

Újra hódít a macskaszem, de egy picit másképp.

Ellentétben a korábban megszokott, már-már klasszikusnak számító, a felső szemhéjon meghúzott tusvonallal, ebben a szezonban az alsó szemhéjra kerül a hangsúly. Elkészítése talán még egyszerűbb, hisz csak egy tartós fekete szemceruzára van szükség.

Forrás: Thinkstock

Készíts egy tökéletes, matt hatású alapozást, majd fixáld le a T-zónát púderrel. A mozgó szemhéjra satírozz egy bézs szemhéjkrémet, majd emeld ki alul a vízvonaladat. A szemzugtól kifelé haladva hangsúlyozd az alsó szempillatövet gazdagon! Ezután egy ferdére vágott ecsettel húzd túl a szemzugnál és a szem külső szélénél enyhén, elvékonyítva, és már kész is. Harmonizáló szemhéjpúderrel menj rá, hogy stabil legyen! A fényes és a matt textúra duója vibrálóan izgalmassá teszi a tekinteted. Orcáidat hangsúlyozd bőrszínedtől egy-két árnyalattal sötétebb színű bronzosítóval. Ehhez az új vadmacskaszemhez jól passzolnak a szezon izgalmas ajakrúzsszínei, mint például az erdei gyümölcsök mély és szenvedélyes tónusai.

Fokozd az izgalmat egy kis játékos szenvedéllyel!

Különleges alkalmakra készíts veszélyes és mágikus tekintet pillanatok alatt. Egy semleges pezsgőszínnel alapozd le alul-felül a szemhéjadat, majd egy fekete krémtussal emeld ki alul felül a vízvonaladat, és már kész is a drámai kinézet, ami eszméletlenül kifejezővé teszi a tekintetet.

Forrás: Thinkstock

A szempillákat érdemes fekete szempillaspirállal festeni. Formázd meg és élénkítsd a szemöldöködet, majd fésüld ki száliránynak megfelelően. Fixáld egy áttetsző szemöldökbalzsammal a kósza szálakat! Orcádat élénkítsd kedvenc bronzosítóddal a természetes hatás érdekében kontúrmentesen. Ajkad legyen természetes hatású - próbáld ki a marsala különböző fantasztikus árnyalatait is. Kalandra fel!

1. Erborian CC krém 5590 forint 2. Guerlain tus 3. Marionnaud bronzosító 3950 forint 4. MAC rúzs 5. Avon szempillaspirál 1299 forint 6. KIKO 6,90 euró 7. Catrice porpúder 8. The Body Shop szemöldökszínező 3790 forint

Álomszép őszi sminkek szőke lányoknakhttp://www.life.hu/trend/20151019-divat-es-szepseg-oszi-smink-szoke-lanyoknak.htmlTe mit veszel alapul, amikor elkészíted a sminkedet? A szemed, a ruhád színét, netán egész egyszerűen csak a hangulatod befolyásol? Szőke a hajad, és szeretnél egy csodás őszi sminket megtanulni? Larion Oscar sminkmester segít!Trend--Szuper sminktrükk októberre - a kék az új fekete!http://www.life.hu/trend/20151005-szuper-sminktrukk-oktoberre-hodit-a-kek-szin-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlAz őszi divatheteken már megbizonyosodhattunk arról, hogy a következő szezon újragondolt varázslata a kékek különböző izgalmas árnyalataival egészül majd ki. Próbáld ki, legyél trendi fashionista már most!Trend--Ecset, a smink lételeme - kisokos nem csak kezdőknekhttp://www.life.hu/trend/20150928-larion-oscar-sminkmester-ecsetkisokos.htmlSokan túl kevés figyelmet szentelnek a megfelelő sminkecseteknek, pedig ha tudod, mikor mit kell használni, könnyebben tudsz szép sminket készíteni. Lássuk, mikor mit javasol Larion Oscar sminkmester!TrendThinkstockPofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz, itt van újra... Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítésének. TrendThinkstockBázis, a smink adu ásza - használd bátran!http://www.life.hu/trend/20150908-bazisok-smink-ala-larion-oscar-elmondja-hogyan-kell-hasznalni.htmlEgyre népszerűbbek a smink alá szánt báziskrémek, amelyek segítségével sokkal tartósabb lesz a smink. Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan érdemes őket használni!TrendThinkstockFémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.