Így kell ezt csinálni! Amal Clooney ismét bombacsinosan pózolt férje mellett

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Jul-Kmm-Das/X17online.Com -
fashion week George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahhoz kétség sem férhet, hogy a divat tényleg a kisujjában van Amal Clooney-nak.

A sztárfeleség a minap férjével és David Miliband brit munkáspárti képviselővel ebédelt Beverly Hills-ben, a nagyon exluzív Palm étteremben. Amal messzép volt egyszerű, mégis roppant elegáns vajszínű ruhájában és nude szandáljában. Azt különösen imádtuk, hogy egy élénk mentaszínű táskával dobta fel a szettet!

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Jul-Kmm-Das/X17online.Com

Immár egy éve, hogy a hollywoodi színész feleségül vette a libanoni származású emberjogi ügyvédnőt. Így ünnepelte a pár az első évfordulót!
Amal Clooney ész nélkül szórja a pénzt ruhákra?http://www.life.hu/trend/20151012-amal-clooney-george-clooney-felesege-esz-nelkul-szorja-a-penzt-ruhakra.htmlGeorge Clooney gyönyörű felesége hű akar maradni a "stílusikon" címhez, és állítólag annyit költ ruhákra, mint egy valódi hollywoodi díva. Trend--Amal Clooney lábai viszik a prímet - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150828-life-hu-stilusmustra-szerepel-benne-amal-clooney-rania-jordan-kiralyno.htmlA nyári bikinis sztárfotók után nagyon lassan, de beindul az élet a vörös szőnyegen. Mutatjuk is, kikre figyeltünk fel a héten - következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Amal Clooney még soha nem volt ennyire vagányhttp://www.life.hu/trend/20150429-amal-clooney-nagyon-vagany-outfitben-mutatkozott.htmlMióta George Clooney felesége lett, Amal Alamuddin igazi stílusikonná vált. Általában elegáns öltözetben láthatjuk, most azonban szuper dögös és laza outfitben mutatkozott.Trend--Amal Clooney lábainál biztos, hogy nincs hosszabb - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150410-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-vanessa-hudgens-amal-clooney-heidi-klum-ana-sophia-robb-freida.htmlA héten inkább a trendi sminkekért és hajakért rajongtunk, nem sok újat mutattak a hírességek öltözködés terén. De kedvenceket így is sikerült választanunk: megmutatjuk, kiktől leshettek el egy-két tavaszi trükköt. A Life.hu heti stílusmustrája következik. TrendOrigoAmal, Kendall és a többiek - 5 nő, aki divatikon lett 2014-benhttp://www.life.hu/trend/20141201-hiressegek-akik-nagyon-jol-oltoztek-2014-ben-amal-alamuddin-margot-robbie.html2014 sokaknak hírnevet hozott: szupermodell lett az első számú celeblány húgocskája, újabb szőke bombázó tűnt fel a hollywoodi istennők között, és a világ egyik legnagyobb szívtiprója is híressé tette frissen elvett feleségét. Tavaly még nem igazán tudtuk, kik ők, idén viszont róluk beszél a fél világ, és divatozni is szeretnek - lássuk, kik azok, akik Blake Lively és Olivia Palermo vetélytársai lesznek a vörös szőnyegen.TrendAFPŐ lenne 2014 stíluskirálynője? Nagyító alatt Amal Alamuddin ruhatárahttp://www.life.hu/trend/20141003-amal-alamuddin-george-clooney-felesege-maris-stilusikon-hazai-stylistokat-kerdeztunk.htmlKatalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.