Tanulj tőlük! Szuper őszi szettek világhírű divatbloggerektől

fashion week blogger öltözködés ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősz van, sötét, hideg és egyre ködösebb az idő, és már most unod a télre vásárolt holmijaidat? Fedezd fel újra a ruhatáradat, kombinálj olyan színeket és mintákat, amikhez azelőtt sosem lett volna merszed. A menő nemzetközi divatbloggerek tudják, mi a trend - érdemes ellesni tőlük pár apró trükköt!

Chiara Ferragni

Az olasz bloggerina igazi farmeros lány, és jól tudja, mivel variálja az örök klasszikust, hogy különleges legyen. Imádja a nagyon eltérő kiegészítőket, és milyen jól teszi - ez ugyanis még harmonikus is tud lenni!

Forrás: Instagram/chiaraferragni

Itt követheted: https://instagram.com/chiaraferragni/?hl=en

Olivia Palermo

Ő már jóval több, mint egyszerű divatblogger; Olivia már a sztárok között szerepel. Stílusa imádnivaló, egyedi, és mindig más és más.

Forrás: Instagram/oliviapalermo

Itt követheted: https://instagram.com/oliviapalermo/?hl=en

Rach Parcell

A csinos anyuka az élő példa arra, hogy szülés után is lehet valaki divatos és stílusos.

Forrás: Instagram/rachparcell

Itt követheted:https://instagram.com/rachparcell/

Natalie Joos

A vintage holmik hatalmas rajongója. Hogy mit tanulj tőle? Hát azt, hogy mindig érdemes feltúrni a saját vagy anyukád ruhásszekrényét, hiszen kincsekre bukkanhatsz!

Forrás: Instagram/jxxsy

Itt éred el: https://instagram.com/jxxsy/

Danielle Bernstein

A bloggerina stílusa abszolút egyedi; kicsit maszkulin, és mindig van benne valami extra, legyen az egy apró sál vagy egy fényes lábbeli.

Forrás: Instagram/weworewhat

Itt éred el: https://instagram.com/weworewhat/

Aleali May

Ha sportos csajnak vallod magad, akkor az ősrégi farmer - edzőcipő (nem a menő utcai, hanem TÉNYLEG az edzőcipő) kombó helyett nem árt ellesni Aleali trükkjeit. Keverd a laza, sportos holmikat egy kcisit nőies darabokkal!

Forrás: Instagram/alealimay

Itt éred el: https://instagram.com/alealimay/

Camille Charrière

Az ízig-vérig párizsi blogger főhadiszállása jelenleg London, ám a külsejét még így is a francia sikk jellemzi.

Forrás: Instagram/camtyox

Itt éred el: https://instagram.com/camtyox/

Helena Bordon

Ha nem tudod, hogyan viseld a magas szárú csizmákat, és párosíts nem csak őszi színeket, akkor Helenától érdemes tanulni!

Forrás: Instagram/helenabordon

Itt éred el: https://instagram.com/helenabordon/

Krystal Bick

A kaliforniai lány a csíkok és a kockák szerelmese.

Forrás: Instagram/krystal_bick

Itt éred el: https://instagram.com/krystal_bick/

Sandra Hagelstam

Gyönyörű, ért a divathoz, és abszolút a nőiességet képviseli.

Forrás: Instagram/5inchandup

Itt éred el: https://instagram.com/5inchandup/

Káprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--A pocakos Kim Kardashian végre nem villantott - ruhamustra az InStyle Awards gálánhttp://www.life.hu/trend/20151027-a-pocakos-kim-kardashian-vegre-nem-villantott-ruhamustra-az-instyle-awards-galan.htmlHétfő este a legnagyobb sztárok jelentek meg az InStyle Awards gálán - lássuk, ki miben kápráztatta el a nagyközönséget! Trend--5 kérdés a szépségről: Malek Andreahttp://www.life.hu/trend/20151025-5-kerdes-a-szepsegrol-malek-andrea.htmlAbszolút a természetesség híve, és ezt nem lehet nem észrevenni. Bár már elmúlt 40, a bőre még mindig gyönyörű. Neki elhisszük, hogy plasztika és szépészeti beavatkozások nélkül is lehet valaki szép. A Life.hu sorozatában ezúttal Malek Andreát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Neked megvan már az idei halloweenjelmezed? Segítünk kiválasztani!http://www.life.hu/trend/20151020-inspiracio-halloween-ra-halloween-jelmezek-lanyoknak.htmlLassan népszerűbbek lesznek itthon a halloweenbulik, mint a farsangiak; október második fele egész biztosan sokaknál a jelmezkeresésről szól. Ha hivatalos vagy egy halloweenbuliba, de nem akarsz több ezer forintért ruhát kölcsönözni, akkor is van megoldás. Szedd elő a régi holmijaidat, szerezz be 1-2 új sminkkelléket, vagy válogass a fast-fashion márkák kínálatából - mutatunk néhány csajos ötletet! Trend--Újabb hazai siker: magyar lányé a világ második legszebb arcahttp://www.life.hu/trend/20151022-karman-dalma-lett-az-elso-udvarholgy-a-miss-face-of-beauty-versenyen.htmlA Tápióbicskéről indult lány körültekintően készült a tajvani világversenyre. Trend--Milyen parfüm illik hozzád? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20151018-milyen-parfum-illik-hozzad-parfumkorkep.htmlGyakran irigyled azokat, akiket már a parfümjük alapján meg lehet ismerni? Alig várod, hogy rátalálj AZ illatodra, ám ez évek óta nem sikerül? Íme, egy kis segítség: most eláruljuk, milyen parfümök között kellene keresgélned. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.