Hihetetlen! Sokkal szebb lesz a hajad, ha felhagysz ezzel a szokással

Forrás: giphy.com -
szépségtipp hajmosás hajszárítás fésülködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden hajmosás után azonnal elkezded szárítani a vízes hajadat? Rosszul teszed! Eláruljuk, mennyi időnek kell eltelnie a hajmosás és a hajszárítás között. 

Annál károsabb a hő a haj számára, minél kevesebb idő telik el a hajmosás és hajszárítás között. Érdemes legalább 20 percet várni hajmosás után, és csak azután fújni a forró levegővel, de az lenne a legjobb, ha annyi időd lenne minden hajmosás után, hogy magától megszáradjon a frizurád fele.

Forrás: giphy.com

Soha, ne borzolgasd a hajad szárítás közben. Sokan próbálkoznak ezzel, annak érdekében, hogy gyorsabban száraz legyen, pedig ezzel kizárólag azt tudod elérni, hogy töredezzenek a szálak.

Hoppá! Gáspár Evelint alig ismerni fel az utcánhttp://www.life.hu/trend/20151027-gaspar-evelint-gaspar-gyozo-lanyat-alig-ismerni-fel-a-budapesti-utcan.htmlGáspár Győző lánya beleolvad a hétköznapokba. A celeblány olyan laza szerelésben sasszézott az utcán, hogy simán elmentünk volna mellette. Trend--Palvin Barbi bundában és neccharisnyában csábíthttp://www.life.hu/trend/20151022-palvin-barbi-modell-bundaban-es-neccharisnyaban-csabit.htmlA hétköznapokban tud nagyon kislányos lenni, ha akar, ám a kamerák előtt Barbi őrülten dögös nő lesz - ehhez kétség sem férhet. TrendOrigoVégre láthatjuk Justin Timberlake-et és Jessica Bielt a vörös szőnyegen!http://www.life.hu/trend/20151023-justin-timberlake-es-jessica-biel-egyutt-a-voros-szonyegen.htmlRégen mutatkozott együtt a sztárpár hivatalos eseményen. Trend--Nem fázik? Egy szál virágos ruhában ment rajzfilmet nézni Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151026-katalin-hercegne-egy-szal-viragos-ruhaban-jelent-meg-londonban.htmlA kétgyerekes hercegné egyik kedvenc dizájner-barátnője, Thabita Webb egyik darabjában jelent meg férje, Vilmos herceg és sógora, Harry herceg oldalán egy rajzfilm premierjén. Trend--Durva színpadi baki! Britney Spearsnek hiába próbálták felhúzni méretes cipzárját http://www.life.hu/trend/20151026-britney-spears-enekesno-cipzarja-koncert-kozben-adta-meg-magat.htmlAz énekesnő nagyon kellemetlen helyzetbe került Las Vegas-i show-ján, ahol egyszerre többen is próbálták felhúzni a cipzárját – sikertelenül. Trend--Katie Holmes olyan, mintha karót nyelt volnahttp://www.life.hu/trend/20151023-katie-holmes-nem-viselt-elonyos-ruhat-a-voros-szonyegen.htmlNéha remekül eltalálja a megfelelő ruhát, ám többnyire divatbakizik Tom Cruise exe - legutóbb is ez történt. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.