Káprázatos őszi smink fekete hajú istennőknek

fekete haj szépségápolás smink hajszín szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! 

Akárcsak Hófehérkénél, a fekete haj általában világos bőrszínnel párosul. Ha te is a fekete hajúak táborába tartozol, számodra igazi jolly joker egy fekete szemceruza, szempillaspirál és egy élénk piros ajakrúzs.

Forrás: Thinkstock

De lehetséges variáció a fekete hajszín mellé a kék, a barna vagy a mélybarna, szinte fekete szempár is.

Minden esetben a hideg színeket részesítsd előnyben, mert ezektől a fantasztikus árnyalatoktól felragyog az egyéniséged!

Nagyon jó választás a szemed kiemeléséhez a türkiz, a mentazöld, a rózsaszín, a szürke, az acélszürke, a mályva, a lilás árnyalatok, a pezsgő, a mélybarnák, a padlizsán, a zafírkék, a kobaltkék, valamint a királykék egy kis fekete mélyítéssel. A fekete szín szinte kötelező, hisz egyensúlyt teremt a hajszínnel, valamint a szemkiemelő színeket kontrasztosítja, és felragyog tőle a tekintet.

A szempillákat fekete dúsító szempillaspirállal érdemes festeni.

A tökéletes összhatásról se feledkezz meg: a legelőnyösebb, ha az arcpír színe és az ajakrúzs színe harmonizál!

Forrás: Thinkstock

Világos, hideg tónusú bőrszínhez jól passzol a rózsaszínes, mályvás árnyalatú arcpírosító. A fekete hajú lányoknak érdemes kerülniük a bronzos, napcsókolta árnyalatokat, mert nyúzott, fáradt lesz az arc. Az ajakfestésben bátran garázdálkodhatnak, hisz nagyon jól illenek hozzájuk a rózsaszín, a pink, a kékes árnyalatú, hideg tónusok, a fukszia, a lilás árnyalatok, valamint az élénkpiros.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.