Pamela Andersonból és Priscilla Presley-ből valódi plasztikszörny lett

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc -
fotó botox smink Pamela Anderson Priscilla Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár egyszerűen felismerhetetlen a róluk készült fotókon. Olyanok, mint a viaszbabák! 

A Last Chance For Animals jótékonysági eseményén több híresség is tiszteletét tette, többek között Pamela Anderson és Priscilla Presley is. Bár mindketten igazán dögös ruhát kaptak fel az estére, a sminkkel már akadtak gondok.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc

A közös fotójukon úgy néznek ki egymás mellett, mint két baba, sőt, Presley arcán tisztán látható, hogy nem igazán veti meg a botoxot, és igen sűrűn vehet részt más szépészeti beavatkozáson is.

Hoppá! Gáspár Evelint alig ismerni fel az utcánhttp://www.life.hu/trend/20151027-gaspar-evelint-gaspar-gyozo-lanyat-alig-ismerni-fel-a-budapesti-utcan.htmlGáspár Győző lánya beleolvad a hétköznapokba. A celeblány olyan laza szerelésben sasszézott az utcán, hogy simán elmentünk volna mellette.Trend--Durva színpadi baki! Britney Spearsnek hiába próbálták felhúzni méretes cipzárját http://www.life.hu/trend/20151026-britney-spears-enekesno-cipzarja-koncert-kozben-adta-meg-magat.htmlAz énekesnő nagyon kellemetlen helyzetbe került Las Vegas-i show-ján, ahol egyszerre többen is próbálták felhúzni a cipzárját – sikertelenül. Trend--Pamela Anderson meglepő vallomása: Szerinte a szépség belülről fakadhttp://www.life.hu/trend/20150827-pamela-anderson-szineszno-elutasitja-a-botoxot.htmlA 48 éves színésznő meglepő vallomással állt elő arról, hogy mi a véleménye a botoxolásról.TrendOrigoÚj manikűrtrend hódít: az üvegköröm a legmenőbb szépségőrülethttp://www.life.hu/trend/20151023-az-uvegkorom-a-legmenobb-manikurorulet.htmlAz üveg- avagy gyémántmanikűrözés legalább olyan különlegesen néz ki, mint ahogyan hangzik. TrendOrigoDögös frizurával nosztalgiázott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20151023-debreczeni-zita-modell-es-fotos-rovid-haju-kepet-posztolt-magarol.htmlA modellből lett fotós képmegosztó oldalán mutatta meg, hogyan is mutatott annak idején rövidebb tincsekkel. Trend--Pamela Anderson lett a világhírű férfimagazin legidősebb címlaplányahttp://www.life.hu/trend/20150930-pamela-anderson-lett-a-vilaghiru-ferfimagazin-az-fhm-legidosebb-cimlaplanya.htmlA Baywatch egykori sztárja már 25 éve van a showbizniszben, és ez idő alatt számtalan magazin címlapján szerepelt. A mostani fotózás azonban a sokat megélt színésznő számára is nagyon különleges volt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.