Így fest kora reggel Péter Szabó Szilvia - Fotó!

fotó reggel Péter Szabó Szilvia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nox együttes egykori frontembere ritkán posztol magáról fotókat, ma azonban kivételt tett. Az énekesnő még reggel is csodaszép!

Szilvi az utóbbi időben eltűnt a nyilvánosság elől, és már csak a közösségi oldalain láthatunk bejegyzéseket tőle. Az énekesnő - aki egy fotón megszólalásig hasonlít Nádai Anikóra - most egy újabb képet posztolt magáról, melyen tisztán látszik, hogy bomba formában van. A fotó mellé egy idézetet is kaptak a követők, akik elhalmozták jókívánságokkal a csinos sztárt. "Ha valóra szeretnéd váltani az álmaidat, mindenek előtt ébredj fel! Gyönyörű napot Nektek!" - írta Szilvi.

Forrás: Facebook/Péter Szabó Szilvia

Káprázatos őszi smink fekete hajú istennőknekhttp://www.life.hu/trend/20151027-larion-oscar-sminkmester-tippje-kaprazatos-oszi-smink-fekete-haju-istennoknek.htmlSzíevesen eltérnél a megszokottól, de nem tudod, milyen smink passzol a fekete hajadhoz? Fogadd meg Larion Oscar tippjeit! Trend--A pocakos Kim Kardashian végre nem villantott - ruhamustra az InStyle Awards gálánhttp://www.life.hu/trend/20151027-a-pocakos-kim-kardashian-vegre-nem-villantott-ruhamustra-az-instyle-awards-galan.htmlHétfő este a legnagyobb sztárok jelentek meg az InStyle Awards gálán - lássuk, ki miben kápráztatta el a nagyközönséget! Trend--Durva színpadi baki! Britney Spearsnek hiába próbálták felhúzni méretes cipzárját http://www.life.hu/trend/20151026-britney-spears-enekesno-cipzarja-koncert-kozben-adta-meg-magat.htmlAz énekesnő nagyon kellemetlen helyzetbe került Las Vegas-i show-ján, ahol egyszerre többen is próbálták felhúzni a cipzárját – sikertelenül. Trend--Csendes, esőmentes napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20151028-az-idojaras-elorejelzes-szerint-napsuteses-es-csapadek-nelkuli-napok-jonnek.htmlHála egy anticiklonnak, az előrejelzés szerint folytatódik az eseménytelen, csapadékmentes, sokszor ködös, ám napsütéses időjárás.NewsThinkstockMegdöbbentő! Megölte a barátját, mert zombinak néztehttp://www.life.hu/news/20151027-a-walking-dead-sorozat-miatt-olte-meg-baratjat-egy-fiatal-fiu-uj-mexikoban.htmlIgazán nagy hatással volt a Walking Dead egy 23 éves fiúra, aki a sorozat nézése után halálra kínozta a vele együtt filmező barátját. NewsOrigoÖrdög Nóri: "Ezt a szörnyűséget nem lehet kitörölni"http://www.life.hu/sztarok/20151028-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-afrikaban-jart-ahol-megtapasztalta-az-afrikai-gyermekek-eletet.htmlA műsorvezető egy teljes hetet töltött Angolában egy olyan kampány keretein belül, amely a tetanuszfertőzés ellen lépett fel. Nóri az mesélte, rengeteg borzalommal szembesült, amit sem elképzelni, sem elfelejteni nem lehet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.