Baby Gabi rövidre vágatta a haját - neked hogy tetszik?

Forrás: Facebook / Baby Gabi -
fashion week Sztárban sztár haj Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi új külsőt villantott. 

"Többen mondták a Sinéad O'Connor dal után, hogy milyen jól állna a rövid haj! A kopaszt nem mertem bevállalni! Ez is nagyon tetszik nekem." - írta közösségi oldalán az énekesnő.

Forrás: Facebook / Baby Gabi

Jól áll Baby Gabinak a rövid haj?

Aranyba öntötték Charlize Theron dögös testét - szuperszexi fotóhttp://www.life.hu/trend/20151031-charlize-theron-szineszno-aranyszinu-ruhat-vett-fel.htmlCharlize Theron az ausztrál ingatlanokat ment népszerűsíteni Hong Kongba. Nem csoda, hogy nem ezzel a tettével került a világ szeme elé.TrendAFPKiss Ramóna igazi jégkirálynő - így készül a Halloween-partira a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/trend/20151031-kiss-ramona-igazi-jegkiralynonek-sminkelte-magat.htmlKiss Ramóna - úgy tűnik - Halloween-partira hivatalos.TrendOrigoÉbenfekete hajat villantott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20151031-ebenfekete-hajat-villantott-palvin-barbi-parokat-huzott-sapkaja-ala.htmlEzentúl koromfekete hajjal hódít a nemzetközi magyar modell, Palvin Barbi?TrendOrigoMi egy modell életének legboldogabb pillanata? Gigi Hadid most elárulja!http://www.life.hu/trend/20151030-gigi-hadid-modellt-bevalasztottak-a-victorias-secret-showba.htmlA 20 éves modell Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt: beválasztották a Victoria’s Secret show-ba.Trend--Hogy néznének ki a világ legbefolyásosabb politikusai ÉNB Dávid hajával? Hát így!http://www.life.hu/trend/20151029-politikusok-man-bunttal-vagyis-ferfikonttyal.htmlImádjuk a vicces kedvű internetezőket, akik jobbnál jobb mémekkel látnak el minket. Ezúttal híres politikusok fejére varázsoltak férfikontyot, vagyis az úgynevezett man bunt. TrendOrigoMihalik Enikő Éder Krisztiánnak villantotta meg cickójáthttp://www.life.hu/trend/20151028-mihalik-eniko-modell-eder-krisztiannak-villantotta-meg-cickojat.htmlA modell nagyon dögös képet posztolt Instagram-oldalára, ráadásul nem is akárkinek, Éder Krisztiánnak pózolt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.