Hoppá! Elárasztották Japánt a piros fehérneműk

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Luckybusiness -
fehérnemű Japán üzlet szerencse piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piros színű termékekkel árasztják el a piacot a japán fehérneműgyártók a 2016-os majom évére készülve, egy legenda szerint ugyanis az ember egészséges marad, ha az ilyen években pirosat visel a ruhái alatt.

A Gunze cég szeptemberben dobta piacra a majom éve alkalmából megálmodott szerencsehozó alsóneműit.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Luckybusiness

A tizenkét évente egyszer kínálkozó üzleti lehetőséget megragadva a cég a selyemszerű textúrájáról ismert egyiptomi pamutból készítette el piros kollekcióját, amelyben a melltartók és bugyik mellett atlétatrikók, alsónadrágok és rövidnadrágok is sorakoznak. A termékek iránti kereslet a vártnál jóval nagyobb. Az év végi vásárlási roham előtt a vállalat ki is bővíti piros kínálatát.

Az ugyancsak fehérneműben utazó Wacoal cég szerint a piros színt Európában és Kínában is szerencsehozónak tartják, így a vállalat reményei szerint termékei a külföldi vásárlók körében is népszerűek lesznek. A legutóbbi majomévben, 2004-ben ez a cég a szokásosnál ötször több piros alsóneműt adott el.

A Wacoal 1236 nő bevonásával készített felmérése szerint a megkérdezettek jelentős része vélte úgy, hogy a piros alsónemű erőt ad viselőjének, és jó szerencsét hoz neki.

Fejbe lőtték Gwen Stefanithttp://www.life.hu/trend/20151031-halloween-jelmezet-mutatta-meg-gwen-stefani-enekesno-instagramjan.htmlNem kell mindjárt megijedni, valójában csak Gwen Halloween-jelmezéről van szó.TrendOrigoEladó Pamela Anderson ikonikus fürdőruhája - ő maga árulja az ebay-enhttp://www.life.hu/trend/20151031-elado-pamela-anderson-ikonikus-furdoruhaja.htmlHa szeretnéd, most a tiéd lehet minden idők legdrágább és legismertebb fürdőruhája.TrendTe jó ég! Elkészült Kim Kardashian legelőnytelenebb képehttp://www.life.hu/trend/20151031-kim-kardashian-nyolchonapos-terhes-feszulos-ruhaban.htmlVajon szabadságon van Kim Kardashian stylistja? Esetleg összevesztek egymással, és azzal bünteti a celebnőt, hogy ilyen ruhákat ad rá? Trend--Tippek a tökéletes sörényhez, minden hajtípusnakhttp://www.life.hu/trend/20151030-tippek-a-tokeletes-sorenyhez-minden-hajtipusnak.htmlOlyan frizurád lehet, mint a modelleknek. ha követed az alábbi néhány tippet. Hidd el, nem kell megvásárolnod a legdrágább termékeket, csupán arra van szükséged, hogy odafigyelj arra, hogyan szárítod a fürtjeidet. Trend--Baby Gabi rövidre vágatta a haját - neked hogy tetszik?http://www.life.hu/trend/20151031-baby-gabi-rovidre-vagatta-a-hajat-neked-hogy-tetszik.htmlBaby Gabi új külsőt villantott. TrendOrigoMiért hord Hollywoodban mindenki virágmintát? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151030-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-katalin-hercegno-jessica-biel.htmlA héten egymást érték a vörös szőnyeges események: az amfAR-gálán a dögös fekete szettek hódítottak, az MTV EMA díjátadón Iszak Eszti is tündökölt, de láttuk végre Kim Kardashiant is csodás kismamaruhában. Ám itt nem állt meg az élet, volt még sztárparádé bőven - íme, a Life.hu heti stílusmustrája. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.