20 ezer követője van a négy éves divatmániás ikreknek

Forrás: Instagram/ theroyaltwins -
ikrek fotó kim kardashian világhírnév divatmániás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bella és Chloe még csak négy évesek, de máris híresebbek és több ruhájuk is van, mint nekünk.

A lányok karrierje akkor indult be igazán, amikor Kim Kardashian legjobb barátnője, Brittany Gastineau kiposztolt róluk egy fotót, amihez még a híres celebnő is hozzászólt. Kim áldása után egyenesen a világhírnév felé indultak a lányok.

Forrás: Instagram/ theroyaltwins

Az ikreket egyébként állandóan egyforma ruhába öltözteti az anyukájuk, pedig saját bevallása szerint egészen különbözik az ízlésük: „Chloe főnökösködő, imádja a feltűnést és a csillogó ruhákat. Bella kifinomult kis díva, aki a semleges színeket és a klasszikus formákat szereti” – nyilatkozta az anyuka, Lucy Abir.

Forrás: Instagram/ theroyaltwins

16 ezer követője van a divatdiktátor kisbabának

Freya Fossaceco ugyan csak 9 hónapos még, de máris egy igazi divatdiktátor - Instagramon ráadásul már 16 ezer követője van. Nézd meg róla a képeket itt!
Csábíts sötét ajkakkal ősz végén, de tartsd be a fő sminkszabályokat!http://www.life.hu/trend/20151101-sotet-ajkak-osz-vegere-larion-oscar-tippjei.htmlAz idei őszi-téli szezonban nagyon divatosak a sötét rúzsok, ám ezekkel kifejezetten óvatosan kell ám bánni! Larion Oscar sminkmester elárulja az alapszabályokat! Trend--Jane Fonda 77 évesen mindenkit túlragyogott egy hollywood-i gálánhttp://www.life.hu/trend/20151102-jane-fonda-77-evesen-tokeletes-alakot-villantott-ragyogobban-fest-mint-valaha.htmlSzinte alig hisszük el, hogy a színésznő már 77 éves! Jane Fonda ugyanis ragyogóbban fest mint valaha. Trend--Szuper sminktrükk novemberre: éljen a romantikus stílus!http://www.life.hu/trend/20151101-szuper-sminktrukk-novemberre-larion-oscar-ttrukkjei.htmlNincs jobb, mint feldobni a borongós, ködös napokat egy álomgyönyörű sminkkel. Tombol a romantikus stílus - Larion Oscar sminkmester megmutatja novemberi nagy kedvencét! Trend--Diáklány egyenruhás pizsamát terveztek felnőtt férfiaknak Japánbanhttp://www.life.hu/trend/20151031-diaklany-egyenruhas-pizsamat-terveztek-ferfiaknak-japanban.htmlNem hittünk a szemünknek a képeket láttán, de a hír igaz: diáklány uniformist terveztek férfiaknak Japánban, amit pizsamaként hordhatnak.Trend--Mihalik Enikő fiatal Madonnaként szexibb, mint a világsztár valahahttp://www.life.hu/trend/20151101-mihalik-eniko-madonna-jelmeze-halloweenkor.htmlMihalik Enikőnek könnyű dolga van: gyönyörű, karcsú alakjára bármit felvehet. Idén a fiatal Madonna bőrébe bújt a modell október utolsó napján - mutatjuk is!TrendFejbe lőtték Gwen Stefanithttp://www.life.hu/trend/20151031-halloween-jelmezet-mutatta-meg-gwen-stefani-enekesno-instagramjan.htmlNem kell mindjárt megijedni, valójában csak Gwen Halloween-jelmezéről van szó.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.