Pocakos menyasszony lesz Pásztor Anna

Forrás: TV2 -
menyasszony terhes nőiesség Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Menyasszonyi ruhában, ám igazi rockerként készül az Anna and the Barbies énekesnője egy novemberi divatbemutatóra, ahol nem egyedül, hanem kislányával a pocakjában lép a kifutóra.

„Meglepő lehet, de bennem is ott rejtőzik egy királykisasszony, és amikor a nő a legérzékenyebb szakaszába ér abban a kilenc hónapban, akkor vágyik arra, hogy szépnek lássák, hogy megélje a nőiességét” – mondta a Borsnak Pásztor Anna, aki egy menyasszonyi ruhában fog végigvonulni a kifutón.

Forrás: TV2

„Főleg, hogy egy tündéri kislány növekszik a pocakomban, akinek szeretném megmutatni, hogy anya nem csak üvöltözött és arcon ugrált sáros rockszínpadokon a várandóssága alatt, hanem szépen fel is díszítette magát, mint egy karácsonyfa. Mindenképpen csodálatos emlék lesz, hogy anya és lánya egy emberként végigvonul egy ilyen ruhakölteményben” – mesélte izgatottan a hetedik hónapban járó énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.