Hoppá! Így fest smink nélkül Teri Hatcher

Forrás: AFP -
fotó plasztika smink nélkül Teri Hatcher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek sztárját smink nélkül kapták el a lesifotósok.

A sokat palsztikáztató színésznő, akinek már többször is aggódtunk eltorzult arca miatt, most végre egészen normális fejjel mutatkozott Beverly Hillsben. Igaz, egy napszemüveg valamennyire eltakarta az arcát, de ahhoz képest, hogy 50 éves, nem is fest rosszul smink nélkül. A képeket ide kattintva nézheted meg!

Forrás: AFP
Szépülj sütőtökkel - hidd el, megéri!http://www.life.hu/trend/20151103-sutotok-a-szepsegapolasban-igy-hasznald.htmlA sütőtök a hideg hónapok egyik abszolút slágere, ám kár lenne hagyni, hogy csak elfogyasztva fejtse ki jótékony hatását. A sütőtök a szépségápolásban is igazi csodaszer, meg is mutatjuk, hogyan érdemes használnod! TrendThinkstockDús keblekkel tért vissza titkos műtétje után Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20151103-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-hatalmas-mellekkel-tert-vissza-titkos-mellmuteterol.htmlA brazil szupermodellt a Bahamákon kapták lencsevégre újdonsült, immár jóval nagyobb dekoltázsával. TrendOrigoHíres tucatlány, vagy igazi zseni? A születésnapos Kendall Jenner útja a legnagyobb kifutókrahttp://www.life.hu/trend/20151102-kendall-jenner-a-modellvilag-elvonalaba-kerult-19-eves-korara.htmlA ma 19 éves Kendall Jenner röpke két év alatt került a modellvilág élvonalába. Ehhez természetesen az is kellett, hogy a nővérei által világhírűvé tett Kendall-Kardashian családba szülessen. Kendall nagyon jól élt ezzel a kezdeti előnyével, és a botrányhősködés helyett az álmai megvalósítására használta fel. Így lehet, hogy ma már a világ legfontosabb divatmárkáinak dolgozik, és ott van a legnagyobb kifutókon is. De hogyan indult ez az egyre fényesebb karrier, és vajon megérdemeltek-e a sikerei? TrendOrigoCsábíts sötét ajkakkal ősz végén, de tartsd be a fő sminkszabályokat!http://www.life.hu/trend/20151101-sotet-ajkak-osz-vegere-larion-oscar-tippjei.htmlAz idei őszi–téli szezonban nagyon divatosak a sötét rúzsok, ám ezekkel kifejezetten óvatosan kell bánni! Larion Oscar sminkmester elárulja az alapszabályokat! Trend--Gigamellű tündérként sokkol Nicki Minaj: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151102-nicki-minaj-nagymellu-tundernek-oltozott-halloweenkor.htmlÚjraértelmezte a tündér fogalmát az énekesnő, aki bájos jelmezéből rendesen kipakolta méretes melleit. Trend--Diáklány egyenruhás pizsamát terveztek felnőtt férfiaknak Japánbanhttp://www.life.hu/trend/20151031-diaklany-egyenruhas-pizsamat-terveztek-ferfiaknak-japanban.htmlNem hittünk a szemünknek a képeket láttán, de a hír igaz: diáklány uniformist terveztek férfiaknak Japánban, amit pizsamaként hordhatnak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.