Kőműves-dekoltázs- megelőző boxert hozott létre egy zseni

Forrás: Tumblr -
fashion week boxer francia fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vízvezetékszerelő Mosolya (Le Sourire du Plombier) névre keresztelt boxeralsót tervezett egy francia férfi. Ezúton szeretnénk neki megköszönni, hogy megoldást keresett és talált az egyik retina égető problémára, a kőműves-dekoltázsra.

Nincs is annál kevésbé szexi dolog, mikor egy pasi fenék-dekoltázst villant. Na jó, talán a koszos körmök és a testszag vadabb dolgok ennél, de azokra szerencsére már ezer éve van megelőző vagy eltüntető eszköz. De már a kőműves-dekoltázs is múltidőbe tehető, hiszen egy 24 éves francia zseni feltalálta a fenéken nagyon biztosan elhelyezkedő, vágatot eltakaró boxeralsót. Itt megcsodálhatod ezeket.

Forrás: Tumblr

Adrien Herve-Pellissier állítja,ezek az alsónacik akkor sem csúsznak le az ember fenekéről, ha az nem elég kerek, és akkor sem, ha egy kis túlsúllyal is meg van áldva valaki.

Reméljük, ez hamarosan világszerte elterjed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.