nemzetközi verseny bajusz verseny arcszőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ minden részéről érkeztek vállalkozó szellemű és kreatív férfiak, hogy összeakasszák bajszukat a többiekkel.

A mi kedvencünk a felfelé ágaskodó brutál bajusz, amelynek birtokosa benne volt a legjobbak között. Vajon az úriember párja mit szól ehhez a kackiás, nem mindennapi arcszőrzethez? Ha rajtunk múlna, egy borotvával esnénk neki, bár lehet, hogy az szakításhoz vezetne a bajuszimádóval.

Forrás: NORTHFOTO
Elhunyt Kobzos Kiss Tamás zenészhttp://www.life.hu/news/20151109-kobzos-kiss-tamas-zenesz-es-zenepedagogus-elhunyt.htmlA Kossuth- és Liszt-díjas zenész, előadóművész, zenepedagógus hosszú betegség után, élete 66. évében vasárnap halt meg - közölte a család hétfőn. NewsOrigoGondoltad volna? Így lehet az űrben hajat mosnihttp://www.life.hu/news/20151109-igy-lehet-az-urben-fogat-mosni-video.htmlAz űrben nem olyan egyszerű még a leghétköznapibb dolgokat sem megtenni. Komoly feladat fogat mosni, enni vagy aludni is. News--Újabb élelmiszerről derült ki, hogy rákot okozhathttp://www.life.hu/news/20151109-a-novenyi-olajokban-valo-sutes-rakot-okozhat.htmlA feldolgozott húsok után a tudósok újabb alapanyagról derítették ki, hogy rákot okozhat. Figyelem, nem mindegy, hogy miben sütöd ki az ételeket. News--Elhunyt Szabó László újságíró és televíziós műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20151108-elhunyt-szabo-laszlo-ujsagiro-televizios-musorvezeto-kozolte-a-csaladja.htmlÉletének 85. évében meghalt Szabó László újságíró, televíziós műsorvezető - közölte a család vasárnap az MTI-vel. News--Nem is gondolnád, hányan csüngenek egyszerre a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20151108-facebook-es-messenger-elkepesztoen-sokan-lognak-rajtuk-masfel-milliard-felhasznalo-havonta.htmlCsak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása. News--Szmogriadó: Hajnalban lefújták a riasztási fokozatot Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151109-szmogriado-hetfo-hajnalban-lefujtak-a-riasztasi-fokozatot-budapesten.htmlHétfő hajnalban megszüntették a szmogriadó riasztási fokozatát, ezzel együtt feloldották a fekete környezetvédelmi matricás autók közlekedési tilalmát a fővárosban. A Főpolgármesteri Hivatal közleménye szerint ugyanakkor ismételten életbe lépett a tájékoztatási fokozat. NewsMTI/Beliczay László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.