Ilyen mély dekoltázst még soha nem láttunk! Selena Gomez kipakolta a cickóit!

Selena Gomez divatbemutató Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon odatette magát az év legnagyobb divateseményén.

A korábban átütő mellbimbókkal parádézó Selena Gomez a Victoria’s Secret bemutatón lépett fel, ahol csak nagyon dögös ruhában lehet kitűnni az angyalok közül, hiszen ők a világ legjobb testű modelljei.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az állítólag komoly beteg énekesnő nem okozott csalódást, egy mélyen kivágott szexi fekete ruhát választott a fellépéséhez.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy
Hoppá! Mihalik Enikő beterpesztett – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151111-mihalik-eniko-modell-dogos-dresszben-terpesztett.htmlA gyönyörű magyar modell szuperszexi képekkel örvendeztette meg rajongóit az Instagramon. TrendOrigoGigi Hadidot kétszer utasította el a Victoria's Secret, ám harmadszorra megcsináltahttp://www.life.hu/trend/20151111-gigi-hadid-modellt-ketszer-utasitotta-el-a-victorias-secret-harmadszorra-felvettek.htmlA 20 éves modellnek egy álma vált valóra azzal, hogy kedden végigvonulhatott a világhírű fehérneműmárka kifutóján. Trend--Katy Perry újragondolta a mikulásszerkóthttp://www.life.hu/trend/20151111-katy-perry-enekesno-ujragondolta-a-karacsonyi-es-unnepi-ruha-osszeallitasokat.htmlFelejtsd el a ciki karácsonyi pulóvereket és a jól bevált télapójelmezre hajazó öltözékeket: az énekesnő egy ismert ruhamárka kampányában mutatja meg, mit viselj az ünnepek alatt.TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Mádai Vivienhttp://www.life.hu/trend/20151107-5-kerdes-a-szepsegrol-madai-vivien.htmlJobb formában van, mint valaha: kisfia még csak 13 hónapos, ő azonban egy igazi fitt, ápolt, gyönyörű édesanya. Vajon hogyan csinálja? A Life.hu sorozatában ezúttal Mádai Vivien szépségtitkairól olvashattok. Trend--Hoppá! Elizabeth Hurley a legdögösebb 50 éves nőhttp://www.life.hu/trend/20151110-elizabeth-hurley-szineszno-nagyon-szexi-feketeben.htmlHugh Grant bánhatja, hogy hűtlen volt, és elveszítette az egyik legdögösebb 50-es nőt. Trend--Pár óra, és kezdődik a show - így készülnek az angyalok!http://www.life.hu/trend/20151110-victorias-secret-show-2015-a-modellek-megmutattak-ki-hogyan-keszul.htmlHelyi idő szerint kedden este tartják a Victoria's Secret éves, nagyszabású show-ját, ahol ismét csodaszép modellek lépnek majd aligruhában a kifutóra. Idén magyar lányban sajnos nem gyönyörkedhünk, de azért így is tele lesz bombázókkal a bemutató, akik már nagyon izgatottan várják, hogy angyallá válhassanak. Mutatjuk is, mennyire! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.