Hiánypótló találmány lett a bajuszvédő - Hipsztereknek kötelező!

Forrás: boredpanda.com -
megoldás találmány bajusz hipszter szőrzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg bosszúságot okoz evés és ivás közben a formás kis hipszterbajszod? Ne aggódj, van rá megoldás!

A bajuszpajzs svéd fejlesztői ugyanis tiszta és száraz szőrzetet ígérnek. A találmány egyébként tényleg elég praktikusnak látszik, ráadásul többféleképpen is alkalmazható: ráapplikálhatod az arcodra, de a söröskorsóra is, amikor pedig nincs rá szükség, ékszerként viselheted.

Forrás: boredpanda.com
Forrás: boredpanda.com
Forrás: boredpanda.com
Forrás: boredpanda.com
Ilyen rövid ruhában még sosem láttad Som-Balogh Edinát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151113-som-balogh-edina-szexi-miniruhaban-villantotta-meg-hosszu-labait-foto.htmlA Barátok közt dögös színésznője ebben a fekete miniruhában tündökölt egy tegnap este megtartott divatbemutatón. Edina dögösebb, mint valaha! TrendOrigoKiss Ramóna: "Tizennégyféle menyasszonyi ruhát tudnék elképzelni a nagy napon"http://www.life.hu/trend/20151113-kiss-ramona-szineszno-tobbfele-menyasszonyi-ruhat-is-el-tud-kepzelni-az-eskuvojen.htmlBár a vőlegény még sehol, a Barátok közt sztárjának annál határozottabb az elképzelése a ruha kérdését illetően. Trend--A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!http://www.life.hu/trend/20151110-a-csipkes-menyasszonyi-ruha-lesz-2016-trendje.htmlGondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de más izgalmas trend is vár rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony! TrendAFPMég mindig tud újat mutatni Mihalik Enikő - Nem szégyellős, az tutihttp://www.life.hu/trend/20151113-mihalik-eniko-modell-elkepesztoen-dogos-felmeztelenul.htmlEzekben a napokban a modell a Turks and Caicos szigeten nyaral, ahonnan forró képeket posztolt Instagram-oldalára. Trend--5 káprázatos estélyi ruha a berlini Bambi díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20151112-kaprazatos-estelyi-ruhak-a-berlini-bambi-dijatadon.htmlA Bambi-díjátadó a legrangosabb médiaesemény Németországban, ahol idén is számtalan világsztár tette tiszteletét. Káprázatos estélyikben nem volt hiány - mutatjuk is 5 kedvencünket! Trend--Hoppá! Mihalik Enikő beterpesztett – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151111-mihalik-eniko-modell-dogos-dresszben-terpesztett.htmlA gyönyörű magyar modell szuperszexi képekkel örvendeztette meg rajongóit az Instagramon.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.