Kiss Ramóna: "Tizennégyféle menyasszonyi ruhát tudnék elképzelni a nagy napon"

Forrás: www.baratokozt.eoldal.hu -
esküvő menyasszonyi ruha színésznő Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a vőlegény még sehol, a Barátok közt sztárjának annál határozottabb az elképzelése a ruha kérdését illetően.

Mint minden lány, úgy Kiss Ramóna is sokat álmodozik a nagy napról, amikor végre oltár elé kísérheti a férfi, akinek örök hűséget esküdhet. Bár a Barátok közt színésznőjére egyelőre nem talált rá a szerelem, ez nem akadályozza meg abba, hogy tovább folytassa a nagy nap tervezgetését.

Forrás: www.baratokozt.eoldal.hu

A csipkemániások éve lesz 2016

Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de más izgalmas trend is vár rád a következő esküvői szezonban. A Life.hu itt mutatta meg, hogyan lehetsz divatos menyasszony!

Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFP5 kérdés a szépségről: Szandihttp://www.life.hu/trend/20150713-5-kerdes-a-szepsegrol-szandi-enekesno.html3 gyerek édesanyjaként fantasztikus formában van, és a róla készült legfrissebb képeket elnézve senki meg nem mondaná, hogy jövőre lesz 40 éves. Alakját a fiatal lányok is megirigyelhetnék, a bőre pedig csodaszép. A Life.hu sorozatában Szandi mesél szépségtitkairól. Trend--Ilyen mély dekoltázst még soha nem láttunk! Selena Gomez kipakolta a cickóit!http://www.life.hu/trend/20151111-selena-gomez-kirakta-a-cicijet-a-victorias-secret-divatbemutaton.htmlAz énekesnő nagyon odatette magát az év legnagyobb divateseményén. Trend--A csipkemániások éve lesz 2016 – Így legyél trendi menyasszony!http://www.life.hu/trend/20151110-a-csipkes-menyasszonyi-ruha-lesz-2016-trendje.htmlGondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de más izgalmas trend is vár rád a következő esküvői szezonban. Nézzük, hogyan lehetsz divatos menyasszony! TrendAFPItt a legújabb ízléstelen trend, amivel eltüntetheted a hajlenövésthttp://www.life.hu/trend/20151112-csillamporral-a-hajlenoves-ellen-az-uj-izlestelen-trend.htmlTéged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral! Trend--Nem semmi! Így fest dögös fehérneműben Naomi Campbellhttp://www.life.hu/trend/20151113-naomi-campbell-modell-fehernemuben-pozolt.html16 évesen kapta meg első modellmunkáját, és most, 30 évvel később szexibb, mint bármikor. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.