Új frizurára váltott Gáspár Evelin: Íme az új külseje - Fotó!

frizura fotó Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemete a jelek szerint megunta régi külsejét, és vágatott pár centit az amúgy is hosszú hajából.

Gáspár Győző legidősebb lánya az utóbbi időben inkább az alakján látható nagyobb változásokkal hívta fel magára a figyelmet. Most viszont új frizuráját mutatta meg a rajongóinak, akik persze azonnal elkezdték dicsérni az újítást.

Forrás: Instagram/evelingaspar

Összeveszett egymással Sarka Kata és Kulcsár Edina? http://www.life.hu/trend/20151117-sarka-kata-nem-ment-el-baratnoje-kulcsar-edina-showroom-megnyitojara.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű Kulcsár Edinát faggatta, aki megnyitotta első showroomját. TrendOrigoHelen Mirren régóta nem tündökölt ennyire - Mindenkit meglepett a hétvégi gálánhttp://www.life.hu/trend/20151115-helen-mirren-ragyogobban-tundokolt-mint-valaha-egy-galan.htmlA hetvenéves díva mindenkit lenyűgözött egy hétvégi filmes gálán, melyet Hoollywoodban tartottak. Nem is csoda, hiszen Helen Mirren csak úgy ragyogott fehér estélyijében. Trend--Harisnyatartó tökéletes popsin, Jourdan Dunn-módrahttp://www.life.hu/trend/20151114-jourdan-dunn-modell-szexi-fotoja-az-instagramon.htmlA gyönyörű modell egy szokatlanul szexi fotót osztott meg rajongóival a minap. Trend--5+1 élethelyzet, amikor a vörös rúzs nem előnyöshttp://www.life.hu/trend/20151113-piros-ruzs-szexi-de-nem-minden-esetben-eves-ivasnal-kulonosen-nem.htmlIrtó szexi, amikor egy nő vörös rúzst visel az ajkán. Azonban vannak helyzetek, amikor kifejezetten zavaró tud lenni.Trend--Kiss Ramóna: "Tizennégyféle menyasszonyi ruhát tudnék elképzelni a nagy napon"http://www.life.hu/trend/20151113-kiss-ramona-szineszno-tobbfele-menyasszonyi-ruhat-is-el-tud-kepzelni-az-eskuvojen.htmlBár a vőlegény még sehol, a Barátok közt sztárjának annál határozottabb az elképzelése a ruha kérdését illetően. Trend--Hoppá! Mihalik Enikő beterpesztett – Fotó!http://www.life.hu/trend/20151111-mihalik-eniko-modell-dogos-dresszben-terpesztett.htmlA gyönyörű magyar modell szuperszexi képekkel örvendeztette meg rajongóit az Instagramon.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.