Újabb frizurát próbált ki Katalin hercegné – Így még tuti, hogy nem láttad!

fashion week frufru frizura hullám haj loknis frizura Katalin hercegné ruha stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kobaltkék ruhában és hullámos hajjal tette tiszteletét Cambridge hercegnéje egy londoni eseményen.

Végre kísérletezni láthatjuk Katalin hercegnét. Anglia legstílusosabb asszonya a Fostering Excellence díjátadón jelent meg egyes egyedül, ahová loknikkal megbolondított frizurával és kobaltkék színben pompázó midiruhában érkezett meg.

Forrás: AFP/Ian Vogler

Úgy tűnik, kezdi magát összeszedni Katalin hercegné, akit mostanában mintha többször cserbenhagyott volna híresen jó ízlése. Legutóbb igazi nagymamaruhában jelent meg egy vacsorapartin, nem sokkal előtte pedig a James Bond premierjén lepődtünk meg furcsa választásán.

Így lett igazi stílushercegnő Katalinból

Katalin hercegnő stílusát imádjuk, de az igazság az, hogy csak azóta követjük figyelemmel, amióta eljegyezte őt Vilmos herceg. Pedig 2010. november 16. előtt is volt élete a Middleton lánynak. A Life.hu itt nézte meg, hogyan is lett egy középszerűnél is rosszabbul öltözködő angol polgárlányból Anglia legstílusosabb asszonya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.