Hoppá! Ekkora dekoltázst még nem láttunk Kate Hudsontől!

Forrás: NORTHFOTO/www.akmgsi.com/Mpnc -
Kate Hudson dekoltázs New York villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően mély dekoltázzsal jelent meg a színésznő egy New York-i esményen, amitől leesett az állunk.

Legutóbb formás fenekével örvendeztetett meg minket, most pedig egy szexi, vörös ruhában villantotta meg dekoltázsát az erotikusan táncoló Kate Hudson. A színésznőt pontosan azért szeretjük, mert egy visszafogottabb ruhában is szexi, viszont a merészebb választások sem teszik közönségessé.

Forrás: NORTHFOTO/www.akmgsi.com/Mpnc
8 ruha, amiben a szokottnál is gyönyörűbb volt Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20151118-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-2-resz-premier-jennifer-lawrence-legszebb-ruhai.htmlMa mutatják be itthon Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részét, ami a sorozat befejező része. Jennifer Lawrence neve a bátor Katniss Everdeen megformálásával került a köztudatba, és azóta is ott van az abszolút A listás sztárok között. Nem tagadjuk, imádjuk a színésznő játékát, és a stílusát is, de volt jó pár alkalom, amikor a szokottnál is jobban rajongtunk egy-egy ruhaválasztásáért. Mutatjuk is nyolc kedvencünket! TrendOrigoKiállítás nyílik Kate Moss leghíresebb és legpucérabb képeibőlhttp://www.life.hu/trend/20151118-kate-moss-brit-szupermodell-leghiresebb-es-legmeztelenebb-kepeibol.htmlKözel 30 éves pályafutása során a világ leghíresebb fotósainak állt modellt Anglia egyetlen Kate-je, akinek legjobb képeit egy londoni galériában lehet majd megtekinteni. TrendOrigoJoss Stone meztelen és sírhttp://www.life.hu/trend/20151118-joss-stone-enekesno-meztelen-es-sir-a-peta-allatvedo-kampanyaban.htmlAz énekesnő az állatvédelem kedvéért dobta le a textilt és pózolt könnyekkel az arcán egy rendhagyó fotózás erejéig. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha közel ülők a szemeidhttp://www.life.hu/trend/20151117-kozel-ulo-szemekhez-smink-larion-oscar-tippjei.htmlZavar, hogy túlságosan közel ülők a szemeid, és úgy érzed, nem tudsz úgy sminkelni, hogy ez ne tűnjön fel senkinek? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogy hogyan, milyen technikával érdemes sminkelni, ha ilyen az arcberendezésed. Trend--Kiakadtak a rajongók! Csontkollekciókat küldött kifutóra Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20151118-victoria-beckham-a-rajongok-szerint-beteg-es-csontkollekcio-lanyokat-kuldott-kifutora.htmlAz egykori Spice Girl, aki manapság tervezőként tevékenykedik, nagyon durva kritikákat kapott legújabb divatbemutatója miatt. Trend--Elképesztő! Felismerhetetlenné plasztikáztatta magát Natalie Dormerhttp://www.life.hu/trend/20151118-natalie-dormer-a-tronok-harca-sztarja-plasztikszornnye-valtozott.htmlTeljesen elképedtünk a Trónok harca gyönyörű színésznőjéről készült legfrissebb képek láttán. Natalie Dormer szinte felismerhetetlenné plasztikáztatta magát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.