stílusmustra Jennifer Lawrence Kate Hudson Kerry Washington Julianne Moore Jessica Alba Katie Holmes Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc sztárjaink ezen a héten bravúros stílusleckéket adtak arról, hogyan kell izgalmassá és eredetivé tenni az egyhangú fekete és fehér ruhákat. Azért a nagy csalódásokból is kijutott, Katie Holmes és Julianne Moore ugyanis hatalmasat hibáztak.

Így dobd fel a feketét!

A héten két színésznő is bemutatta, hogyan lehet igazán különlegessé tenni egy unalmas, fekete modellt. Az éhezők viadala sztárja, Meta Golding egy kis etnostílussal vidította fel fekete választását, míg Kerry Washington a sziromesőre szavazott.

Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Így dobd fel a fehéret!

Múlt héten ugyan hibázott, de most visszaállt a világ rendje: Jennifer Lawrence dögös fehér ruhában parádézott Az éhezők viadala Los Angeles-i premierjén. A különleges dekoltázzsal és a vállrészen gyöngyökkel kivarrt díszítéssel az elegáns és szexi összhatást hozta a színésznő. Olivia Wilde hátul hosszított kreációja is szuper választás volt. A virághatású dísz nem túl harsány, sokkal inkább ízléses és letisztult, mégis nagyon feldobja a ruhát.

Forrás: AFP

Kinek a választása izgalmasabb?

Akik a színekre szavaztak

Kate Hudson piros, csillogó ruhája már egy karácsonyi partit vetít elénk. Egy ilyen alkalomra nem is lenne rossz választás, habár a dekoltázst ahhoz pár öltéssel kisebbre vennénk. A vörös szőnyegen mindig nagyon kockázatos ennyire pirosnak lenni, de kétségtelenül jól mutatott a színésznőn ez az overall. A mindig dögös Jessica Alba egy laza, sárga ruhakölteményben pompázott, ami viszont a nyarat idézte vissza. Elképesztően jól állt neki ez a szín, amihez ráadásul tökéletesen passzoló rúzst vitt fel.

Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a csinosabb?

A hét Hamupipőkéi

Natalie Dormer és Jane Fonda is hercegnőnek öltözött a héten, bár egészen másként alakították ezt a szerepet. Az éhezők viadala színésznője a klasszikus, báli vonalat képviselete, míg Jane Fonda a maga 77 évével abszolút könnyedén hozta a modern Hamupipőke stílust, ami nagyon bejött nekünk.

Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Akiknek nem sikerült

A hét nagy vesztese Katie Holmes és Julianne Moore. Tom Cruise egykori kedvese választhatott volna rövidebb szoknyát, ha mindenképpen ehhez a szabáshoz ragaszkodik. Ilyen hosszúságban egy ceruzaszoknya bizony jobban mutatott volna. Hiába Chanel, és hiába imádjuk rajta ezt a zöld színt, Julianne Moore-nak nem állt jól ez a túlméretezett zakó. Annyira rosszak az arányai, hogy teljesen összenyomják a színésznőt.

Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.